Veulenveiling Midden-Nederland breidt selectieteam uit

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 102041
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Veulenveiling Midden-Nederland breidt selectieteam uit

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-04-22 09:29

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Veulen Lamborghini. (High Five U.S. x Olivi) Foto: Aniek Molenaar Fotografie


Met de jubileumeditie voor de deur heeft het bestuur van Veulenveiling Midden-Nederland een belangrijke stap richting de toekomst gezet door drie nieuwe namen te verbinden aan het selectieteam van de veiling. Gerard Havik, Riekus Veninga en Wouter Lodder zullen het huidige team gaan ondersteunen bij het vormen van een topcollectie.

Samen met Joop van Wessel, Marcel van Manen, Sjakie Hurkmans en Bart Blaauwgeers zullen de nieuwe teamleden op zoek gaan naar toekomstige toppers voor de 20e editie. Dirk Reijne en Gerrit Maalderink blijven eveneens verbonden aan het selectieteam, maar doen een stapje terug.

Joop van Wessel “We hebben de keuze gemaakt om het selectieteam uit te breiden met drie nieuwe namen. Het aanbod veulens groeit jaarlijks en als commissie hebben we besloten dat we daar op een goede manier op moeten reageren. Door de spreiding van ons team over Nederland is het makkelijker geworden voor ons om sneller te schakelen en kunnen we de fokkers nog beter bedienen. De keuze voor deze drie heren komt voornamelijk door hun connectie met onze veiling en hun enthousiasme.”

Dit concept past mij goed!
Gerard Havik is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Ik ben in het verleden al meerdere keren met Dirk Reijne mee geweest tijdens de selectiedagen. Hij heeft mij ook aangedragen bij Veulenveiling Midden-Nederland als zijn opvolger. Ik zal Dirk met zijn ervaring nooit kunnen vervangen, maar ik ga mijn uiterste best doen. Deze veiling komt bij mij over als een eerlijke en toegankelijke veiling. Dat concept past mij goed! Ik vind het een eer dat ik deze taak op mij mag nemen en zal voornamelijk in Noord- en Zuid-Holland op zoek gaan naar toekomstige toppers!”

Riekus Veninga vult aan: “Onze stal was de afgelopen jaren altijd al een vaste selectieplaats voor Veulenveiling Midden-Nederland. Daarnaast hebben wij ook veel contacten met fokkers die al meerdere jaren bij deze veiling veilen en zodoende heb ik ook een goede connectie met deze veiling. Ik kom veel veulens tegen en hoop zodoende mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze veiling.”

Verbonden
Ook Wouter Lodder ziet uit naar de selectie: “Deze veiling is in mijn eigen woonplaats en daarom voel ik me daar ook wel mee verbonden. Ik ben al 15 jaar als fokker en koper betrokken bij Veulenveiling Midden-Nederland. Zo hebben wij o.a. Gotilas op deze veiling geveild en die loopt nu internationaal in de Grand Prix. Ik vind het een mooie kans om mij in te gaan zetten voor deze veiling en hoop dat we een mooie collectie kunnen samenstellen.”

De 20e editie van Veulenveiling Midden-Nederland zal plaatsvinden op woensdag 7 september 2022 bij De Nieuwe Heuvel in Lunteren. Opgeven voor de selectiedagen kan via https://www.topveulens.nl.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ClaudeBot, CoronaLime en 12 bezoekers