Watermill Art SFN naar Michael Greeve

Moderators: Firelight, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13324
Geregistreerd: 20-04-16

Watermill Art SFN naar Michael Greeve

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-04-22 13:14

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Tom Martens ziet Watermill Art SFN (v. Connect) vertrekken naar Michael Greeve. Hij heeft SFN laten weten dat hij meer zal focussen op het opleiden van jonge paarden en het rijden van wedstrijden.

Het fokproduct van Jan Greve zal dus voortaan te zien zijn onder het zadel van Michael Greeve.

"Ik werk nauw samen met Vincent Voorn, die sinds enige tijd de bondscoach is van de Young Riders en ook tijd vrij moet maken om de bondscoach van de senioren Jos Lansink te assisteren. Daardoor is ook mijn focus veranderd en zal er naar mijn mening te weinig gelegenheid zijn om frequent aan wedstrijden deel te nemen. Dat is de reden dat ik heb aangegeven dat het volgens mij in het belang van Watermill Art SFN is om een andere ruiter voor dit paard te zoeken", aldus Martens.

"Nadat ik mijn beslissing mondeling heb toegelicht aan directie en selecteurs heb ik het SFN II bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen en voor het feit dat ik dit zeer talentvolle paard heb mogen opleiden. Persoonlijk heb ik deze opdracht als eervol en plezierig ervaren. Daarnaast ben ik blij dat Watermill Art SFN nu de kans krijgt bij een topruiter als Michael Greeve om zich verder te ontwikkelen tot een paard dat het SFN voor ogen heeft", verklaarde Tom.

Michael Greeve is verheugd dat dit paard zijn stal komt versterken. "Ik was in Spanje op wedstrijden, waar ook Tom en Watermill Art in SFN in actie kwamen. Daar is dit paard mij in positieve zin opgevallen en ik ben blij dat het SFN mij nu opnieuw de kans geeft om een talentvol paard voor hen te mogen rijden", aldus Greeve, die in 2009 ook Varanka SFN (Gran Corrado x Hamlet) in zijn stal heeft gehad.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, Bytespider en 13 bezoekers