Locatiekeuringen dit jaar ook met plaatsing

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 102115
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Locatiekeuringen dit jaar ook met plaatsing

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-22 18:00

Phryso
Sport

Afbeelding
Friese veulenkeuring te Lunteren 2021. Foto: Marlies Trap Fotografie


De loctiekeuringen 2022 starten vanaf 16 april bij Stal Bosma en Stal Henswoude. De paarden zullen dit keuringsseizoen voor het eerst ook op een locatiekeuring op stal gezet worden. De merries die opgenomen worden in het stamboek zullen daarmee door de jury ook op volgorde worden gezet. Daarmee is de locatiekeuring vergelijkbaar met de stamboekkeuring.

Aandachtspunten
De jury heeft nog een aantal aandachtspunten voor het zo goed mogelijk laten verlopen van de keuringen, onder het motto: ‘voorbrengen in rust’. Zo zijn ze scherp op overmatig zweepgebruik en plastic aan de zweep is niet toegestaan. Aandacht ook voor het juiste gebruik van de driehoeksbaan: maak de stapronde af en ga pas draven voorbij de jury.

Niet uitscheren en met tastharen
Bij het toilet is de regel dat het uitscheren van de oren en het afscheren van de tastharen rond neus, mond en ogen niet is toegestaan. Een regel die al enige jaren geldt en ook door de meeste trainingsstallen wel in acht wordt genomen, maar die ook dit jaar nadrukkelijk worden gecontroleerd.

Locatiekeuring vanaf 25 paarden
De start van de locatiekeuringen is om 10.00 uur en voor keuringen met minimaal 25 paarden zal er ook een livestream beschikbaar zijn. Bij een combinatiekeuring (twee keuringen op één dag) geldt een minimum van 13 en een maximum van 20 paarden per locatie.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _CS_, BeFunny, mingming, Sizzle, sterregoud, Vecar en 61 bezoekers