Bart de Bruijn scoort met zevenjarige troef in Lanaken

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101005
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Bart de Bruijn scoort met zevenjarige troef in Lanaken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-22 07:56

Equnews
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie
Af en toe een straal zon met een zachte bries ... dat bleek voldoende voor Jerome Schmidt om samen met de 13-jarige zoon van Cancara, Caillou de eindzege op te eisen in Lanaken.

Met elf kwamen ze aan de start in de barrage van de U25 1.40m proef. Uiteindelijk hielden vijf combinaties het hout in de lepels. Jerome Schmidt en Caillou bleven bijna één seconde voor op Charlotte Spaas-Levallois met de BWP-ruin, Jonas du Petit Vivier (Nonstop). Op de derde plaats strandde Deborah-Ann Dierkes met de BWP-merrie, Orfana VD Ultrahoeve (Dakar VDL).

Net buiten het podium kleurde de top vijf volledig Brits. Jodie Hall Mcateer strandde op de vierde plaats. Samen met HArdessa (Berlin) bleef ze landgenote Georgia Tame met Narcotique vh Dingeshof (Harley VDL) voor. Ook Jens Filippusson plaatste zich in de prijzen. De Belg loodste zijn Boebka vh Marienshof Z (Balou du Rouet) naar de achtste plek.

Bart de Bruijn scoort bij de zevenjarigen
In de 1.30m rubriek voor zevenjarigen bleek thuis-ruiter, Christian Ahlmann de beste met Condor One Z (Codex One). Samen met de Zangersheide-hengst dook Ahlmann als enige foutloos onder de 25 seconden en verwees zo Toon Maes met Feetje de Bioagrico (President) naar de tweede plek. De Belg en de merrie uit de fokkerij van Birgit De Prins, werden opgevolgd door Bart de Bruijn met de BWP-ruin, Petit Gervais vd Weidekouter (Emerald).

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: boeflover, Niekj_Jente, Nowiexx, Ubermetrics en 16 bezoekers