Willem Greve's Opium JW van de Moerhoeve naar Lillie Keenan

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101005
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Willem Greve's Opium JW van de Moerhoeve naar Lillie Keenan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-04-22 18:34

Equnews
Sport

Afbeelding
Willem Greve. Foto: Michael Kramer /Wikimedia Commons
Opium JW van de Moerhoeve TN (v. Kannan) is verkocht aan de Amerikaanse amazone Lillie Keenan. Met de Nederlandse ruiter Willem Greve liep de hengst tot en met 1.45m niveau. Lillie Keenan vertelde aan Equnews dat ze haar oog een tijdje geleden al op dit paard had laten vallen. "Vanaf het moment dat ik hem onder het zadel had, voelde ik een connectie met dit paard en het vertrouwen dat we elkaar gaven", aldus Lillie Keenan.

Opium JW van de Moerhoeve TN is een Belgisch springtalent dat al vele successen op zijn naam wist te schrijven. In de Belgische Hengstencompetitie en de cyclussen voor jonge paarden schitterde Opium eerder al op Belgische bodem. De BWP-hengst is eveneens goedgekeurd door Oldenburg, OS, Westfalen en AES. Onder leiding van Willem Greve sprong deze achtjarige hengst nog naar een top tien klassering in de CSI2* 1.40m rubriek in Lier. Ook in Opglabbeek klasseerde Opium zich dit jaar meerdere malen in de top tien.

"Opium was me als 6-jarige al opgevallen en ik heb hem vorig jaar dan ook het hele jaar in de gaten gehouden in de proeven voor 7-jarigen. Het vergde wat geduld maar ik had geluk dat het uiteindelijk allemaal lukte zodat we samen konden werken. Hij is prachtig opgeleid door Willem Greve. Vanaf het moment dat ik op hem stapte voelde ik een band met dit paard en het vertrouwen dat we elkaar gaven. Ik hoop dat "Opi" en ik al zijn connecties in de toekomst heel trots zullen maken. Hij heeft alles wat je wenst in een topsportpaard", besluit Keenan.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AlwaysH, Earth, Hindo2, NorwayFjord, Varekaj en 18 bezoekers