Marieke van der Putten scoort in Opglabbeek met Torveslettens Titanium

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13768
Geregistreerd: 20-04-16

Marieke van der Putten scoort in Opglabbeek met Torveslettens Titanium

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-04-22 17:57

KNHS
Sport

Afbeelding
Marieke van der Putten, hier met Jameson RS2. Foto: Aniek Molenaar Fotografie.


Met de winst in de Kür op Muziek en de derde plaats in de Grand Prix heeft Marieke van der Putten uitstekend gescoord bij het CDI4* in Opglabbeek. Met de Totilas-zoon Torveslettens Titanium behaalde Van der Putten een score van ruim 73 procent in de Grand Prix en 76 procent in de Kür. Bij de U25- categorie won Jessica Poelman de Kür op Muziek. De Nederlandse Children deden het in het eerste concours van het outdoorseizoen uitstekend.

Marieke van der Putten is goed op dreef. Dat bewees ze dit weekend in Opglabbeek, een mooie opsteker op weg naar het NK Dressuur begin mei in Ermelo. In de Grand Prix was er een podiumplaats met Torveslettens Titanium achter de grote namen Charlotte Fry en Patrick Kittel.
Die twee namen de Grand Prix Special, waarin Lynne Maas (met Eastpoint) op plaats 8 de beste Nederlandse was, ook de plaatsen 1 en 2 in. Dat maakte de weg vrij voor Van der Putten in de Kür op Muziek, die ze zaterdagavond in de binnen gereden wedstrijd dan ook winnend afsloot. Lucy Louws reed Evito naar de zesde plaats.

Ook de jeugd kwam in grote aantallen aan start in de bekende Belgische accommodatie. Jessica Poelman, vorig jaar won ze drie keer brons op het EK in Hagen, voegde er een mooie overwinning toe aan haar palmares door de Kür op Muziek te winnen met haar Johnson-zoon Chocolate Cookie RDP. Thalia Rockx reed routinier Verdi de la Fazenda naar de tweede plaats.

Sophie van Norel kan zich ook opmaken voor het NK Dressuur na twee overwinningen in Opglabbeek. Met Itrina won ze de individuele proef als de landenproef. In de Kür op Muziek eindigde de amazone uit Epe op de derde plaats. In de finaleproef van de Children was Robin Dicker met de door haar ouders gefokte Helena op de tweede plaats de beste voor ons land.

Klik hier voor alle uitslagen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Beloki, Benazir, Benzz, GrapeshotBot, kamsel, KikiCelinevs, marije1109, Sewri, Telpeva, Tinkermuts en 9 bezoekers