Brons voor Shannon van Manen en Graaf bij KNHS Indoorkampioenschappen

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 100984
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Brons voor Shannon van Manen en Graaf bij KNHS Indoorkampioenschappen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-04-22 07:46

Phryso
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Renate Zuidema Fotografie


Shannon van Manen en Graaf Boszorg (Meinte 490 x Mintse 384) zijn derde geworden tijdens het NK Indoor in Ermelo. De combinatie haalde in de B-dressuur 67% en werd door één van de juryleden zelfs op de koppositie geplaatst. De vierjarige Graaf plaatste zich afgelopen winter ook al voor de halve finale van de Friesian Talent Cup en haalde afgelopen jaar een AAA- en Sterpredicaat in de ABFP.

Er waren meer Friese paarden die zich tijdens het KNHS Indoorkampioenschap in de kijker liepen. In de B-dressuur wist ook Katoesja Kop met WH Ulbe (Wimer 461) zich knap te presenteren en nestelde zich tussen de geselecteerden uit heel Nederland met 61,278%.

In de L1-dressuur haalden Rianne Okkema en Stal Okkema’s Darris (Onne 376) een fraaie score van 65%, goed voor een zestiende plek op deze Nederlandse Indoorkampioenschappen.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 bezoekers