Queen Aviccini WM wint finale vrijspringen Saasveld

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13772
Geregistreerd: 20-04-16

Queen Aviccini WM wint finale vrijspringen Saasveld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-04-22 16:49

NRPS.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


De wedstrijd vrijspringen Saasveld is uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd evenement van de Rijpaarden Fokvereniging Twente. Dit jaar hadden zich 21 drie- en vierjarigen geselecteerd voor de finale, en in die finale kwam de NRPS-merrie Queen Aviccini WM (v. Catoccini WM) van D. Wiesemann als topper uit de bus bij de vierjarigen.

De Twentse fokvereniging haalde met Bart Henstra en Emile Hendrix twee grote namen als juryleden naar Saasveld. Zij gaven de door Wesley Mulder gefokte Queen Aviccini WM in totaal 59 punten, met 9’s voor de reflexen en het vermogen en 8,5-en voor de afdruk, instelling en algemene indruk. Dit was tevens de hoogste score van de dag.

Wesley Mulder fokte Queen Aviccini WM met zijn zelfgefokte NRPS-hengst Catoccini WM (v. Catoki, m. Zin Zin C v. Chin Chin, zie ook het bericht over Coleccini!) uit de keur, prest.sport merrie Bonheur (Quasimodo Z x Nobility x Narcos II x Recruut), Holst. stam 4220. Bonheur heeft zelf 1.35 m gesprongen. De grootmoeder van Bonheur bracht in combinatie met Quasimodo Z onder andere een 1.50 m springpaard voort. Queen Avicci’s 7-jarige halfzus Easter Star WM (v. Estrello) presteert in de eventingsport, momenteel CCI2*-L niveau.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AlwaysH, Jessica007, Risxx en 13 bezoekers