Piet Raijmakers Jr. scoort sterk in Lanaken

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 100981
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Piet Raijmakers Jr. scoort sterk in Lanaken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-04-22 07:48

Equnews
Sport

Afbeelding
Piet Raijmakers JR hier met van Schijndel's Gladstone.
Foto: Marlies Trap Fotografie
In Lanaken stonden de hindernissen in de laatste rubrieken 1.30m hoog. Piet Raijmakers Jr. won de 1.30m internationale rubriek terwijl Guy Janssens naar de winst sprong in de young horses.

Bij de zevenjarigen weerklonk het Belgisch volkslied na afloop dankzij Guy Janssens en Klaas B (Eldorado vd zeshoek). Het duo wist als enige de chrono onder de 28 seconden te houden en bleef zo JAoa Victor Castro met de BWP-merrie, Pokerface GV (Dieu-Merci van T&L) voor. Een trio Nederlanders volgde met BAs Moerings op kop.

Moerings sprong met Kivinia ( I'M Special de Muze) naar de derde trede van het podium. Moerings bleef landgenoot Piet Raijmakers Jr. met Kruziano (Graziano) voor terwijl Joey Alberti de top vijf afwerkte op de rug van Corona Z (Comilfo Plus Z).

Piet Raijmakers Jr laat Wilhelmus klinken
Na afloop van de CSI2* 1.30m rubriek weerklonk het Nederlandse volkslied dankzij Piet Raijmakers Jr. met de KWPN-ruin, Van Schijndel's Hanibal (Van Schijndel's Rascin). Het paar bleef als enige foutloos onder de 32 seconden en bleef zo Sofia Westborg met de dochter van Chap II, Cara 199 voor. Voor eigen publiek vervolledigde de West-Vlaamse amazone, Elisa Strubbe het podium.

Strubbe sprong vorige week in Lier al in de kijker. Ditmaal bleef ze met Jade Kinsabil's Fantasy van de Windeweg (Numero Uno) landgenote Camille Demolie met Cavalla (Calvaro Z) voor. Dayro Arroyave werkte de top vijf af in het zadel van de sBs-ruin, Baron d'Ecaussines (Kashmir van Schuttershof).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, anjali, Cloud, djinnie, Duhelo, EngeltjeS, Freyr, Kirrietje, Lipydo, Lomax123, Myrsky, Padoertje, Tribunals en 11 bezoekers