Hidde Frankena onderscheiden met gouden KNHS-speld

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 102044
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Hidde Frankena onderscheiden met gouden KNHS-speld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-03-22 19:18

KNHS
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap FotografieDinsdag 29 maart is aan Hidde Frankena de gouden KNHS-speld uitgereikt. Frankena was drie termijnen, en daarmee maar liefst negen jaar, penningmeester van de KNHS. Na het voltooien van de derde termijn was Frankena statutair niet meer herkiesbaar en in februari opgevolgd door Jan Sonneveld.

Hidde Frankena begon in 2013 als penningmeester in het KNHS-bestuur. In die periode werd in Ermelo het Nationaal Hippisch Centrum, dat in 2014 officieel werd geopend, gebouwd. In de daaropvolgende jaren loodste Frankena de KNHS langs financiële uitdagingen. De laatste jaren dat Hidde Frankena in functie was, bracht de corona-pandemie extra uitdagingen.

Frankena kijkt met heel veel plezier terug op zijn periode bij de KNHS. “We hebben in de afgelopen jaren kunnen werken met een zeer collegiaal en prettig bestuur. Vergaderingen en de samenwerking met de werkorganisatie heb ik altijd met veel plezier gedaan. Na de Olympische Spelen van 2012 ben ik gestart en er is vreselijk veel gebeurd in de afgelopen jaren. We hebben sportieve hoogtepunten meegemaakt, maar ook de organisatorische wijzigingen, de nieuwe contributie structuur en het meer aandacht vestigen op de jeugd zijn een paar voorbeelden van vernieuwingen waar ik met plezier op terug kijk. Ik heb de KNHS bij mijn aanstelling financieel gezond aangetroffen en ik heb het goed af kunnen sluiten. Ik wens bestuur en medewerkers heel veel succes bij de vele uitdagingen die nog gaan komen. Het was mij een genoegen.”

Hidde Frankena was op veel KNHS-evenementen aanwezig en mengde zich graag tussen de sporters en bestuurders. Voor zijn inzet voor de KNHS en de gehele paardensport is Frankena bij zijn afscheid na de bestuursvergadering van 29 maart onderscheiden met de gouden speld.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Ik zoek een kantoorbaan voor 36/40 uur in de omgeving van Achterveld. Max 30 min reizen. Geen opleiding/ervaring maar wel motivatie om te leren en opleidingen te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Exorcizamus, joyceberends, Karintich, Laurahh, Punz, Vecar en 19 bezoekers