Mathijs Hordijk benoemd tot Beste Allround Hoefsmid 2022

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14346
Geregistreerd: 20-04-16

Mathijs Hordijk benoemd tot Beste Allround Hoefsmid 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-03-22 16:01

Equnews.nl
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Marlies Trap Fotografie


Op 18 en 19 maart werd in Equicentrum Sprong Vooruit in het Oost-Brabantse Rijkevoort gestreden om de titel ‘De Beste Allround Hoefsmid van Nederland’. Naast deze titel werd hier ook de leerlingenwedstrijd 2022 georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden.

Allround Hoefsmid
Hij is nog maar twee jaar aan het werk als gediplomeerd hoefsmid en wordt nu al de Beste Allround Hoefsmid 2022! Mathijs Hordijk mag zich Beste Allround Hoefsmid 2022 noemen. De hoefsmeden werden beoordeeld op de inrichting van de mobiele werkplek, klantvriendelijkheid, vakmanschap op het gebied van bekappen en beslaan en op ergonomie. In totaal deden er 26 deelnemers aan de wedstrijd mee.

Leerlingenwedstrijd
Speciaal voor derdejaars studenten werd er een leerlingenwedstrijd georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden. De studenten werden op dezelfde punten beoordeeld als de beroepshoefsmeden. Wel mochten studenten de paarden diagonaal beslaan in plaats van rondom. Ook hier vielen studenten van Zone.college in de prijzen. Studenten van Zone.college wonnen de 1e, 2e, 3e en 4e prijs. Jeffry Kinds werd de winnaar en won de leerlingenwedstijd met een klein puntje verschil van Jorn Kuipers. Rico Potze werd 3e en Roy Teunissen behaalde de 4e prijs.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, belle_boef, ComscoreBot, Gittta, Iloveiswan, mriek1990 en 3 bezoekers