Hazeleger en Dupon vierde in CCI3* Kronenberg

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14199
Geregistreerd: 20-04-16

Hazeleger en Dupon vierde in CCI3* Kronenberg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-03-22 19:51

KWPN
Sport

Afbeelding
Stephan Hazeleger en Dupon. Foto: Aniek Molenaar Fotografie.


Outdoor Horst organiseerde afgelopen weekend een internationale eventingwedstrijd in Kronenberg. In de CCI3* was er een mooi succes voor Stephan Hazeleger. Hij reed de Phin Phin-zoon Dupon naar een vierde plaats.

Hazeleger klom sterk op tijdens de wedstrijd. Hij begon met een tiende plaats na dressuur (30,1 strafpunten) en hield deze score vast door foutloos te springen. Ook in de afsluitende cross bleef hij foutloos en binnen de tijd. Dupon, stamboeknaam Dr. Doolittle (Phin Phin uit Lady Sunshine van Landadel) is gefokt door Roelof Bril uit Westendorp.
Janneke Boonzaaijer werd in deze rubriek tiende met de merrie ASCI Campbelle WS (Van Gogh uit Ustannie ster voorlopig keur prest van Indoctro, fokker combinatie Van Weering/Schuiling uit Ekehaar). Ze bleven foutloos in de cross, maar kregen twee tijdsfouten. Hiermee eindigden ze op 34,1 strafpunten.

CCI2*
Ook in de CCI2* vielen twee KWPN’ers in de prijzen. Gert Jan Heinen reed zijn Goliath (Quality Time uit Rozalinde elite prest PROK van Julius, fokker H.J. Kleine uit Vorden) naar een vijfde plaats. Tijdens de wedstrijd bleef de combinatie op de dressuurscore van 30,9 strafpunten staan. Negende werd de Belg Hendrik Degros en Countrie (Colandro uit Justien ster pref prest sport-spr van Triton, fokker G.B.M. Diepman uit Dalfsen).

Tot slot was er ook nog een negende plaats voor de dressuurgefokte Cloud Dancer (San Remo uit Urelja PROK van Sandro Hit) in de CCI1*. Hij is gefokt door G. Kruisbergen uit Bergharen en wordt gereden door de Belgische Marie Dehoorne.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __danielle__, Banjer, BLEXBot, Lyona, nicolanca, Telpeva en 11 bezoekers