KNHS-speld voor Henk van de Munnik en Petra van Leeuwen

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14163
Geregistreerd: 20-04-16

KNHS-speld voor Henk van de Munnik en Petra van Leeuwen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-22 19:49

Hoefnet
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © FEI/Richard Juilliart.


Tijdens de ALV van Mendistrict West namen Henk van de Munnik en Petra van Leeuwen afscheid als bestuurslid van het district. Beiden ontvingen de KNHS-speld voor hun inzet, bestuurlijk en organisatorisch binnen en buiten het district. De KNHS speld werd overhandigd door Arjen Coppoolse, disciplinespecialist mensport-ontwikkeling bij de KNHS.

Henk van de Munnik
Henk van de Munnik was negen jaar wedstrijdsecretaris, hij was verantwoordelijk voor de in- en outdoor wedstrijdkalender, organisatie van alle districtskampioenschappen en websitebeheerder/bouwer van Mendistrict West.

Hij is actief als I&R controleur en hoofdrekenkamer samengesteld mennen bij de KNHS. Daarnaast is Henk medeorganisator en beheerder van het wedstrijdsecretariaat van twee regionale mencompetities dressuur/vaardigheid en minimarathon in Noord Holland.

Petra van Leeuwen
Petra van Leeuwen was vanaf 2014 secretaris waarbij ze haar taak als bestuurslid zeer serieus nam. Naast haar functie als secretaris was ze ook betrokken bij de districtskampioenschappen zowel indoor als outdoor. Zij had zitting in de recreatiecommissie en was zeer betrokken bij de voorbereidingen van de jeugdmenners op het EK Jeugd 2021 in Frankrijk vanuit het mendistrict.

Ook was Petra betrokken bij de organisatie van diverse KNHS- en Nederlandse kampioenschappen die door haar vereniging PSV Westland in Maasdijk georganiseerd werden.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _chou, amsterdam10, Eskimo, Loe_Loe, pinto_1, Vagabondo, WillemijnL en 7 bezoekers