Andreas Helgstrand breidt uit richting Amerika

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13729
Geregistreerd: 20-04-16

Andreas Helgstrand breidt uit richting Amerika

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-03-22 17:57

Equnews
Algemeen

Afbeelding
Andreas Helgstrand, hier met Jovian. Foto: © FEI/Leanjo de Koster.


Gold Coast Feed, gevestigd in Wellington, FL, is de officiële voer- en strooiselleverancier van Palm Beach International Equestrian Center (PBIEC). Gold Coast Feed levert in de winter aan de klanten van het Winter Equestrian Festival en het Adequan® Global Dressage Festival showterreinen, maar distribueert ook het hele jaar door aan boerderijen in Wellington en de omliggende gebieden.

"We zien een enorm potentieel in Gold Coast Feed", zei Andreas Helgstrand, CEO van de Global Equestrian Group. "Het bedrijf heeft een toplocatie en een goed aanbod van kwaliteitsproducten. Gold Coast Feed levert al aan PBIEC, dus we zijn bekend met het bedrijf en hun diensten. Door dit bedrijf aan onze groep toe te voegen, kunnen we zowel het serviceniveau als ons grote bereik naar de hippische markt in Florida verbeteren."

ShowGrounds, LLC (ook bekend als showgroundslive.com) is gevestigd in Shelburne Falls, MA, en opereert als de showmanagement- en streamingprovider voor hippische evenementen in de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf helpt momenteel 17 grote showterreinen bij het beheren van hun resultaten, schema's, bestellingen, video's, en meer. Show Grounds Live heeft een aanzienlijke content bibliotheek met meer dan 1 miljoen video's en biedt plaats aan meer dan 200.000 unieke streaming gebruikers. De organisatie heeft meer dan 25 mensen in dienst, waaronder seizoensgebonden video-operators.

"Het ShowGrounds-platform past perfect bij onze groep", zegt Helgstrand. "We zijn al begonnen met een uitgebreide reis op het gebied van digitalisering en de overname van Show Grounds stelt ons in staat om nog een enorme stap op dit pad te zetten. Met de gecombineerde inspanningen van Show Grounds Live en Global Equestrian Group kunnen we de beleving van hippische evenementen naar een compleet nieuw niveau tillen."

In de komende maanden zullen de twee nieuwe bedrijven worden geïntegreerd in de groep en alle bedrijven kijken ernaar uit om zowel bestaande als nieuwe klanten van dienst te zijn.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Roquen

Berichten: 1603
Geregistreerd: 18-12-08

Re: Andreas Helgstrand breidt uit richting Amerika

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-22 06:59

De titel klopt niet helemaal, Helgstrand heeft jaren geleden al een stal gekocht in Florida. Hij breidt dus uit in Amerika.

    20 years from now, you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do.
    So throw off your bowlines, sale away from the safe harbour and catch the trade winds in your sails.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Esplen, kamsel en 7 bezoekers