Kevin Jochems door 'bureaucratie' niet naar Leipzig

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13983
Geregistreerd: 20-04-16

Kevin Jochems door 'bureaucratie' niet naar Leipzig

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-03-22 18:16

Equnews
Sport

Afbeelding
Kevin Jochems en Turbo Z. Foto: Aniek Molenaar Fotografie.


Liga. Alles leek erop dat de Nederlander aan de start zou komen tijdens de FEI Wereldbekerfinales in Leipzig, echter ligt deze beslissing momenteel in de grijze zone.

Omdat Turbo Z, het paard waar Jochems zijn 30 punten met haalde en zich zo vierde plaatste op de Wereldbeker ranking, verkocht werd lijkt de springruiter geen kans meer te hebben om te starten in Leipzig.

Heel wat West-Europese Wereldbekercompetities waren sinds december afgelast. Dit belette Jochems om nog extra punten met zijn andere paard Emmerton te behalen. Meteen wordt de werking van het FEI en diens regels opnieuw in vraag gesteld. De achterban van de ruiter voelt zich in de steek gelaten. "De regels en de federatie lijkt alle connectie met de realiteit verloren te zijn. Zeker in onze sport zouden voor dergelijke situaties uitzonderingen of oplossingen moeten bestaan. Als dat al niet het geval is, is er ook nog steeds de menselijke factor..."

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, Eapy, hakkipilke87, Jacky7, JeaDH, jojoleinee, Lys_PPA, Marocje, MyWishMax, Paloma_Janet, pol013 en 73 bezoekers