Jeugdfonds Sport Amsterdam verhoogt budget voor paardrijden

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13754
Geregistreerd: 20-04-16

Jeugdfonds Sport Amsterdam verhoogt budget voor paardrijden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-03-22 19:06

Equnews
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie.


Om de paardensport toegankelijk te houden voor iedereen, hebben het Jeugdfonds Sport en de Hollandsche Manege in Amsterdam het huidig budget van het fonds opgekrikt. "Het huidig budget is niet toereikend voor de paardensport", klinkt het. Bijgevolg werd het budget opgehoogd van 300 tot 600 euro per jaar.

"Meedoen = meer kansen", dat is het motto van het fonds. "Sporten geeft plezier met anderen, versterkt het zelfvertrouwen en bevordert een gezonde levensstijl. Helaas zijn niet alle gezinnen financieel in staat om kinderen aan een sport te laten deelnemen. Daarom verstrekt het Jeugdfonds een budget aan gezinnen die het financieel zwaar hebben. Geldgebrek mag geen reden zijn om af te haken."

Na onderzoek is gebleken dat het huidig budget van 300 euro per jaar niet toereikend is voor de paardensport. Toch is deze sport één van de populairste sporten onder meisjes. Daarom wordt het budget nu verhoogd tot 600 euro per jaar.

Klik hier voor alle info en het bericht.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmyJamess, danielle_x, Googlebot, hagelslag, Hindo2, maaikemuis, MayoNeighs, Perros, Selente, SemrushBot, xBeauuu en 25 bezoekers