Aanlegtest jonge eventingpaarden start op 9 april

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14005
Geregistreerd: 20-04-16

Aanlegtest jonge eventingpaarden start op 9 april

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-22 18:53

KWPN.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Raphael Macek Photography


De Dutch Eventing Young Horse Trials, de serie voor 4- en 5-jarige eventingpaarden, is vernieuwd. De finale vindt al plaats op 1 juni, een prachtig podium op de woensdag van de internationale Renswoude Horse Trials. Eén voldoende score betekent meedoen in de finale. De serie start al op 9 april in Renswoude.

Deelnemers kunnen zich via één voldoende score in een van de voorrondes plaatsen voor de finale. Ze hebben echter meerdere kansen op een zo goed mogelijke uitgangspositie, die bepaald wordt door de hoogste score in één voorronde: op 9 april in Renswoude, op 17 april in Waregem en op 14 mei in Renswoude. Vanwege regelgeving kunnen in Waregem op 17 april alleen de 5-jarige paarden deelnemen aan de voorronde. Belgische en Nederlandse deelnemers zijn uiteraard welkom op alle voorrondes.

Deelnemers presenteren zich eerst in de dressuurring, waarna direct een kort springparcours volgt met aansluitend een aantal crosshindernissen in het terrein. De beoordeling is weer in handen van drie juryleden: Irene Wolf, Marc van der Beken en Bert Wagenvoort.

De finale wordt weer gelivestreamd, de uitzendingen van het afgelopen jaar hebben over de hele wereld tienduizenden kijkers getrokken.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ceffyl, GoogleOther en 5 bezoekers