Hippiade 2022: kampioenschapsreglement springen en dressuur online

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13724
Geregistreerd: 20-04-16

Hippiade 2022: kampioenschapsreglement springen en dressuur online

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-22 17:04

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Dayenne Souren en Guilty Pleasure deden vorig jaar mee in de dressuur, klasse Z2
bij de outdoor Hippiade.
Foto:Aniek Molenaar Fotografie


We zijn nog volop bezig met de indoorkampioenschappen, maar ook de outdoorkampioenschappen komen er weer aan. Jaarlijks worden de voorwaarden voor deelname aan de Regio- en/ of KNHS- kampioenschappen vastgesteld. De voorwaarden zijn aanvullingen/ afwijkingen op de reglementaire wedstrijdbepalingen. Het kampioenschapsreglement voor de Hippiade (De KNHS outdoorkampioenschappen t/m ZZ-Licht dressuur en 1.40 springen), geldig van 1 april 2022 en tot 1 oktober 2022, is vastgesteld. Er zijn een aantal wijzigingen in het kampioenschapsreglement doorgevoerd, de wijzigingen lees je hieronder.

Springen
Door de vernieuwingen die in de springsport vanaf 1 april 2022 ingaan zijn de klassen aanduidingen in naamgeving aangepast naar de hoogtes. Daarnaast zijn de kampioenschapsrubrieken voor het springen uitgebreid. Hieronder een overzicht van de rubrieken die tijdens de Hippiade springen 2022 zullen worden uitgeschreven:

Afbeelding

Dressuur
Wanneer je gedurende het seizoen Lichte Tour niveau of hoger start mag je tijdens de Regio- en/of KNHS-kampioenschappen niet lager starten dan M2.

Kleding
Tijdens de KNHS-kampioenschappen wordt gestart in de kleding zoals voorgeschreven in het wedstrijdstrijdreglement van de betreffende discipline. Afwijkend hiervan is het dragen van zomertenue tijdens de KNHS-kampioenschappen niet meer toegestaan.

Bekijk hier de kampioenschapsreglementen Hippiade voor 2022.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: HeleneDas, mika11, roosjenat, Ubermetrics en 13 bezoekers