NK enkel en tweespan paarden klasse Z verplaatst naar Harich

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13729
Geregistreerd: 20-04-16

NK enkel en tweespan paarden klasse Z verplaatst naar Harich

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-03-22 15:53

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Rini Rutjens tijdens het NK tweespan in 2004. Foto: http://www.rijostables.nl/ Bokt Wiki


Het NK enkel- en tweespan paarden klasse Z, dat aanvankelijk was toegekend aan Maasdijk, is verplaatst. De titelstrijd zal nu plaatsvinden op de mooie locatie van Manege Gaasterland in het Friese Harich op 24, 25 en 26 juni 2022. De datum van het NK verandert derhalve niet, waardoor de wedstrijdkalender en planning voor de deelnemers verder onveranderd blijft.

De organisatie van PSV Westland heeft de afgelopen jaren het NK georganiseerd in Maasdijk, maar zag zich genoodzaakt de organisatie terug te geven.
De KNHS is verheugd dat Samengestelde Menwedstrijd Gaasterland heeft aangegeven het NK op deze korte termijn te kunnen organiseren.

De wedstrijd in Harich is naast het kampioenschap opengesteld voor paarden en pony’s in de klassen L, M en Z. De dressuur zal op vrijdag worden verreden, de marathon op zaterdag en de afsluitende vaardigheid op zondag. Dit geldt voor alle klassen. De klasse Z zal de dressuur rijden op een all-weather bodem.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: boemel, DotBot, GoogleAdsense, MisterEd en 7 bezoekers