“Fantastisch hoeveel vriendschap je terug krijgt”

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 25424
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

“Fantastisch hoeveel vriendschap je terug krijgt”

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-03-22 18:00

Belgian-warmblood.com
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


Het is week van de vrijwilliger deze week. BWP wordt gedragen door vrijwilligers. Vrijwilligers zoals Jan Geerits uit Reppel. Een gehuchtje bij het Limburgse Bocholt. Jan is LRV- en BWP-man in hart en nieren. Vrijwilligerswerk en engagement zit in zijn bloed. Bedankt Jan! Bedankt voor al je tijd en energie die naar BWP gaat. Bedankt aan al onze vrijwilligers die zo vaak in de weer zijn voor onze werking!

Ingerold
Jan: Ik ben in de fokkerij en in BWP en LRV op een heel natuurlijke wijze binnen gerold. Mijn ouders hadden een boerderij en paarden zijn er altijd geweest. Ook mijn bestuursfunctie is er op die manier vrij natuurlijk gekomen. Ondertussen ben ik al 15 jaar voorzitter van het BWP-gewest Bocholt en 10 jaar van BWP Limburg. Maar ik zou dat niet kunnen zonder een geweldig team rond mij. Dat zijn de mensen die BWP maken tot wat het is.

Vriendschap
Het is fantastisch hoeveel vriendschap er is binnen onze hechte groep van bestuursleden. We hebben allemaal heel veel respect voor elkaar. Samenwerken op de verschillende BWP-activiteiten voelt nooit echt aan als ‘werken’. Het zijn altijd fijne momenten met vrienden tussen de paarden en de paardenmensen.

Voeling
Jan: Dit jaar heb ik geen merrie die gedekt is. Geen veulen dus in 2022, maar ik laat dit jaar wel opnieuw een merrie dekken. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zeker … (glimlach). Ik heb verschillende jonge paarden waarvan er een aantal in de sport lopen. Ik weet dus elke dag nog goed wat te doen en ik vind het belangrijk om ook die voeling als fokker te houden.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Skorb en 3 bezoekers