Veel belangstelling voor Driving Clinic met Boyd Exell en Martin Hölle

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101698
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Veel belangstelling voor Driving Clinic met Boyd Exell en Martin Hölle

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-03-22 14:14

Hoefnet
Sport

Afbeelding
Boyd Exell. Foto: FEI/Stefan Lafrentz


Ruim 80 vooraanstaande menners, trainers, grooms en fans uit zo’n 15 verschillende landen hebben zich ingeschreven voor de internationale menclinic met wereldkampioenen Boyd Exell en Martin Hölle in Lipica van 11 tot en met 13 maart. De inschrijftermijn is inmiddels verstreken, maar gezien de grote belangstelling heeft de organisatie een wachtlijst ingesteld.

Pairs in the Picture
Tijdens de clinic geven de regerend wereldkampioenen Boyd Exell en Martin Hölle onder andere een kijkje achter de schermen hoe Wereldkampioenen zich voorbereiden op een WK-jaar. Deze twee menners van wereldformaat slaan de handen ineen en gaan samen met WK-jurylid Andrew Counsell aan de slag met de nieuwe FEI tweespanproeven. Uiteraard komen ook de andere dressuurproeven aan bod en wordt er aandacht besteed aan de vaardigheid en een stukje marathon. Boyd geeft tijdens het theoriegedeelte in de comfortabele vergaderzaal van Lipica een lezing over menbitten, waarbij Counsell een toelichting geeft over de onlangs verschenen FEI-richtlijnen voor het gebruik van bitten en tuig. Ook de belangrijkste wijzigingen in het nieuwe FEI-reglement komen aan bod en op zaterdagavond is er ruimte voor een open discussie over de toekomst van de mensport.

Lipizzaners in the Spotlight
De Lipizzaner stoeterij in Lipica vormt het schitterende decor voor deze clinic. De deelnemers aan de clinic verblijven in het prachtig gerenoveerde Maestoso Hotel op het terrein, waar ook het theoriegedeelte plaatsvindt. Het praktijkgedeelte wordt gehouden in het prachtige hoofdstadion van de stoeterij waar Martin Hölle in 2017 zijn eerste Wereldtitel won. Uiteraard mogen de Lipizzanerpaarden niet ontbreken in het programma. Zij vormen het slotstuk van het outdoor programma op zaterdag waaraan Boyd en Martin op bijzondere wijze hun medewerking zullen verlenen.

Klik hier voor het programma en meer informatie

❤️ Elizabeth Olsen ❤️ Scarlet Witch ❤️
KLIK --> Volg mijn verhuizing naar een nieuwbouw woning!
Bestelpagina Equiday 13 april 2024 --> https://marliestrapfotografie.pixieset. ... april2024/


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Adelinde, Facebook, JPitty, komone, Selima, Traiectum, Ubermetrics en 17 bezoekers