Wellington: Vier KWPN'ers doen goede zaken in het 1,50 m

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
The Scarlet Witch 

Berichten: 101040
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Wellington: Vier KWPN'ers doen goede zaken in het 1,50 m

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-03-22 13:03

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie


In Wellington sprongen er gisteren vier KWPN’ers in de top 10 in een 1,50 meter-rubriek op tijd. Beste KWPN’er was Dez' Ooktoff (Colandro uit Fabiola van Lys Rouge, fokker C. Steggink uit Raalte), die onder de Colombiaan Roberto Teran Tafur naar een zesde plaats sprong.

De combinatie bleef foutloos in een tijd van 76,38 seconden. Een fractie langzamer was de Ier Johanthan Corrigan die met Fair Play (Gaillard de la Pomme uit Atina prest sport-spr van Cartier van de Heffinck) tweehondersten langzamer was. Deze ruin is gefokt door P. Leenen uit Lomm.
Negende werd Freaky Liefhebber (Darco uit Unisound keur sport-spr van Litho, fokker M. Liefhebber uit Hoornaar) met de Canadese amazone Jacqueline Steffens. Zij reden een nulronde in 77 seconden. Extra (Berlin uit Wucinda ster prest van Heartbreaker, fokker G. van de Winkel uit Smakt) sprong onder de Chileen Jorge Matte Capdevila naar een tiende plaats.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Freekfuchs, friezenfan2, Googlebot, heleen06, Kopmeeuw, LiDi, SemrushBot, Siers83 en 14 bezoekers