Het BBB van februari 2022: nu online!

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 25437
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Het BBB van februari 2022: nu online!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-03-22 00:14

*Bokt.nl
CommunityFebruari is altijd een korte maand, en ook dit jaar is die weer voorbij gewaaid. Letterlijk, want met de stormen Dudley, Eunice en Franklin vlogen dingen je soms echt om de oren. Om over het vele regenwater maar te zwijgen. Een heel verschil met februari vorig jaar, toen we echt een dik pak sneeuw hadden en we konden schaatsen! Intussen lijkt het gelukkig weer op te klaren en wordt het weer rustiger weer.

Ook deze maand was er achter de schermen weer genoeg te doen. Zo is bijvoorbeeld uitgelicht nog eens onder de loep genomen. Ook is er een teamlid van kleur verschoten en is de Bokt Kunstbokaal weer van start gegaan. Meer hierover kun je lezen in het Bokt Beheer Bulletin, oftewel het BBB, van februari 2022. Last but not least was er ook een technische vraag van een Bokker. Benieuwd naar het antwoord? Ook dat kun je in het BBB lezen. Op FZ staat het voor je klaar, gewoon even hier klikken, dan kom je er vanzelf.

Veel leesplezier weer!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
&if=1


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers