Dressuurgefokte KWPN'ers doen goed mee in Wellington

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13998
Geregistreerd: 20-04-16

Dressuurgefokte KWPN'ers doen goed mee in Wellington

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-03-22 17:27

KWPN
Sport

Afbeelding
GLOCK's Johnson, hier met Hans Peter Minderhoud, is de
vader van Heron. Foto: Aniek Molenaar Fotografie.


In de CDI3* Grand Prix Special van Wellington was er zaterdag een mooie tweede plaats voor de Amerikaanse Jessica Howington met de vosmerrie Cavalia (v. Sir Donnerhall). Zij scoorden in hun proef 70,149%.

De vijftienjarige Cavalia (uit Pearllia elite pref prest PROK van Gribaldi) is een fokproduct van M.A. Aerts uit Etten-Leur. De combinatie pakte op donderdag ook al een derde plaats in de CDI3* Grand Prix.

Gelderse gefokt
De Amerikaan Aaron Janicki reed de Gelders gefokte Heron (GLOCK’s Johnson uit Ilina keur prest sport-dres van Bazuin, fokker W.A. Bruil en A.E. Udo uit Winterswijk) in de Grand Prix Special naar een vierde plaats. Zij werden beloond met 67,702%. Op de achtste plaats eindigde eveneens een KWPN’er uit een Gelderse moederlijn, namelijk Figaro (Apache uit Norene keur pres sport-dres van Zichem, fokker P. Selten uit Gemert). Hij werd gereden door de Amerikaanse Allison Carmichael en scoorde 65,404%.
De tiende plaats en 64.830 % was er voor de Canadese Mathilde Blais Tetreault en Fedor (GLOCK’S Johnson uit Whinny keur IBOP-dres van Negro). Dit is een fokproduct van R. van Erp uit Oss.

Rentree
De zeventienjarige Alcazar zegevierde in Wellington met een geslaagd rentree. De ruin was een jaar uit de running, maar won onder zijn amazone Katherine Bateson-Chandler op donderdag de 3*-Grand Prix mett 68,826%. De zeventienjarige KWPN’er Alcazar is bij het stamboek ingeschreven onder de stamboeknaam Alonzo (Contango uit Polina keur prest van Ferro, fokker St. van Winden uit Pijnacker). In de Kür op Muziek werd Alcazar achtste met 66,100%.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, beert, Besje, Danielleeee_, Diortje_vds, DotBot, fro, Happy_Hippie, herr_balou, Lielle, lies_sparkle, lina1998, MyLittleAnna, Nanaatjee, Rox87, Wpaard, xPabloBokt, ziechriet en 69 bezoekers