Pavo en KWPN verlengen Official Partnership

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13762
Geregistreerd: 20-04-16

Pavo en KWPN verlengen Official Partnership

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-03-22 16:21

KWPN
Algemeen

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie.


Ruim 25 jaar al bestaat een hechte samenwerking tussen KWPN Royal Dutch Sport Horse en Pavo. Tijdens de KWPN Hengstenkeuring 2022 werd het partnerschap tussen beide leidende, internationale merken met drie jaar verlengd.

Al sinds het begin van de samenwerking bundelen Pavo en het KWPN de krachten om vanuit ieders expertise te bouwen aan een kennisinstituut voor het fokken, opgroeien, opleiden en uitbrengen van gezonde en succesvolle sportpaarden. Pavo-directeur Aart Freriks ligt het partnership verder toe: “We hebben een gedeelde passie en verantwoordelijkheid om de gezondheid van paarden onder de aandacht te houden. De samenwerking met het KWPN geeft ons de mogelijkheid om ook in ons thuisland het juiste publiek te bereiken en onder meer de kennis die wij hebben met hen te delen.” De Pavo Cup is hiervan het meest aansprekende voorbeeld, maar inmiddels zijn er meer initiatieven in ontwikkeling. Zo is onlangs het Vrolijke Veulenpakket geïntroduceerd, een idee van KWPN en Pavo samen dat vooral is bedoeld voor de beginnende hobbyfokker.

Ook KWPN-voorzitter Andries van Daalen is blij met het verlengde partnerschap: “De samenwerking met Pavo is al jaren ontzettend belangrijk voor onze leden en paarden. Bij een gezond paard moet het totaalplaatje kloppen en daar hoort voeding ook bij. Net als het KWPN draagt Pavo de paardensport een warm hart toe en hebben we samen de mogelijkheid om onze paarden en prachtige sport zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Ik kijk ernaar uit om hier de komende drie jaar een vervolg aan te kunnen geven.”

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Suzanne F.

Berichten: 48754
Geregistreerd: 03-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-03-22 17:35

Het Vrolijke Veulenpakket :')
De Blije Doos maar dan anders. :+

"Through dangers untold and hardships unnumbered, I have fought my way here to the castle beyond the Goblin City to take back the child that you have stolen. For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great - You have no power over me"

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 bezoekers