Alberto Zorzi aangesloten bij Team Scuderia 1918

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13724
Geregistreerd: 20-04-16

Alberto Zorzi aangesloten bij Team Scuderia 1918

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-02-22 18:00

Equnews
Sport

Afbeelding
Alberto Zorzi, hier met Clarina. Foto: aniek1985.


Alberto Zorzi is nu officieel een ruiter van Team Scuderia 1918 en voegt zo nog een Italiaans talent toe aan een team dat nu de top van de Italiaanse springsport bevat. We zullen dus Giulia Martinengo Marquet, Lorenzo De Luca, Piergiorgio Bucci en Alberto Zorzi zien rijden in de kleuren van Scuderia 1918 in shows over de hele wereld, naast de andere uitstekende ruiters van het team, Kevin Staut en Daniel Deusser.

Door terug te keren naar Italië na een verblijf in Valkenswaard, Nederland, waar hij reed voor Jan Tops, heeft Alberto Zorzi zijn leven en carrière omgegooid en is hij een nieuwe weg ingeslagen. De in 1989 in Padova geboren Italiaanse legeratleet Alberto Zorzi is nu naar huis teruggekeerd en heeft zijn nieuwe hoofdkwartier in de stallen van Monteviale bij Vicenza gevestigd. Van hieruit zal hij opnieuw beginnen met nieuwe paarden waarmee hij belangrijke competitieve resultaten hoopt te behalen.

"Ik ben echt blij dat ik me heb aangesloten bij Team Scuderia 1918, een groep uitzonderlijke ruiters die ook allemaal mijn vrienden zijn. Dit wordt een geweldig team en we zullen zeker ons uiterste best doen. De droom is altijd dezelfde, en dat is rijden op de Olympische Spelen. Dit zal veel werk vergen, belangrijke paarden trainen om deel te nemen aan geweldige sport. Als dat eenmaal bereikt is, kunnen we aan de Olympische Spelen denken. In eerste instantie zullen we dus werken aan het voortbrengen van geweldige paarden om vervolgens onze carrières samen voort te zetten. Ik zal blijven rijden in mijn Italiaanse legeruniform en ben het leger zeer dankbaar dat ze de keuzes die ik maak altijd steunen", aldus Alberto Zorzi.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CharlieVM, Doedatje, primera, VivianHesen en 5 bezoekers