Twee nieuwe troeven voor Marcus Ehning

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14192
Geregistreerd: 20-04-16

Twee nieuwe troeven voor Marcus Ehning

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-02-22 18:02

Equnews
Algemeen

Afbeelding
Marcus Ehning. Foto: © FEI/Thomas Reiner.


Marcus Ehning kan voortaan rekenen op twee nieuwe talenten op stal. Milton Z (Mylord Carthago) en Cloe GP Z (Corrdino CH) verhuizen naar de stallen van de Duitse springruiter. Beide paarden worden de springruiter toevertrouwd door Martina Romagnoli.

Milton Z werd voordien succesvol uitgebracht tot op 1.60m-niveau door Jérome Guery. De schimmel genoot zijn internationale opleiding met Nederlander Pim Mulder. Romagnoli werd door Cyril Cools overtuigd om Milton Z naar Ehning te verhuizen. "We zijn het avontuur begonnen bij Jérome Guery en hij heeft een fantastische job gedaan. Maar we denken dat de rijstijl en werkwijze van Marcus Ehning een betere klik zou zijn voor Milton."

Met Guery sprong Milton knap foutloos in La Baule en Rotterdam tijdens de Landenprijzen. Verder won het duo ook meermaals op een 1.40 - 1.50m internationaal niveau.

Ook de gekeurde hengst Cloe GP Z verhuist naar Ehning. De gekeurde hengst werd eerder uitgebracht door Robbert Ehrens, en recent door Cyril Cools.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BLEXBot, Zoolgangster en 3 bezoekers