Faltic HB tweede in Grote Prijs Wellington

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 13718
Geregistreerd: 20-04-16

Faltic HB tweede in Grote Prijs Wellington

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-02-22 16:33

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Jim Hollander/FEI.


De Britse Ben Maher en de KWPN’er Faltic HB (Baltic VDL uit Beloma B elite IBOP-spr sport-spr D-OC van Concorde, fokkers H.A. Brinkman uit Nieuwleusen en M. Huisman uit Dalfsen) eindigden zondag op een tweede plaats in Grote Prijs van de CSI3* in Wellington.

In het basisparcours gingen 45 combinaties van start. Veertien ruiters kwamen er terug voor de barrage. Ben Maher en Faltic HB finishten in 40,92 seconden. Daarmee waren ze driehonderdste sneller dan Eduardo Pereira de Menezes en de KWPN-hengst H5 Elvaro (Calvaro uit April Love M ster sport-spr PROK van Heartbreaker, fokkers D. Nanning uit Dalfsen en M.A.G. Maas uit Nederasselt). Deze combinatie werd derde.

De Amerikaanse Daisy Farish zag een balk vallen in de barrage en werd elfde met de schimmel Gerko (Zirocco Blue VDL uit Belisa prest ster PROK van Chin Chin, fokker J. Koops uit Onnen).

Fecybelle
Onder de Amerikaan Karl Cook was er in de section B CSI3*-1.55m een overwinning voor Fecybelle (Carambole uit Becybelle ster van Sjapoo, fokkers Jan Greve uit Haaksbergen en R. van de Mheen uit Hoevelaken).De Zweedse Petronella Andersson kreeg in de barrage een balk, maar eindigde als vierde met de KWPN-merrie Halita O (Eldorado van de Zeshoek uit Zelita O elite prest IBOP-spr PROK van Heartbreaker, fokker P. Oosterbosch uit Wintelre).

Sectie A
In de sectie A was er een derde plaats voor de Amerikaan Jonathan Mc Crea met Fantasy BB (Cardento uit Zinidi BB van Indorado, fokker P. Greeve en R. Rutten uit Rucphen). In deze rubriek was er een vijfde plek voor Jet Blue, stamboeknaam Girocco-D (Zirocco Blue uit Cindoctro-D EPTM-spr van Indoctro, fokker K. Duursma uit Weiteveen). Hij werd gereden door de Amerikaan Carly Antony. De Ier Darragh Kenny reed Great-Tikila J (Carosso VDL uit Tikila Hof ter Amor van Nabab de Reve, fokker M.A.M Jespers uit Prinsenbeek) naar een achtste plaats. Daarna volgde de Canadese Jacqueline Steffens met Freaky Liefhebber (Darco uit Unisound keur sport-spr van Litho, fokker M. Liefhebber uit Hoornaar).

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Chrizta, Esperanza, Googlebot, grizzlybear, Macs, Mizora, MyrtheJ, shaddy82, Vagabondo, Wopkebrok en 11 bezoekers