FEI en IVOC ondertekenen een Memorandum of Understanding

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 47915
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

FEI en IVOC ondertekenen een Memorandum of Understanding

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-02-22 18:17

Persbericht FEI
Sport

Afbeelding
Het Oostenrijkse team tijdens het FEI WK Voltige in Budapest, Hongarije.
Foto: FEI/Lukasz Kowalski.


De FEI en de International Vaulting Officials Club (IVOC) hebben een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend. Het MoU formaliseert de relatie tussen de twee organisaties en het stelt de IVOC in staat een efficiëntere bijdrage te leveren binnen het FEI-kader.

"Voltige werd bijna 40 jaar geleden een FEI-discipline en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de paardensport wereldwijd, met zijn aantrekkingskracht op de jeugd, en ongelooflijke horsemanship en showmanship", zegt FEI-voorzitter Ingmar De Vos.

"Officials spelen een vitale rol in de ontwikkeling en het succes van de paardensport, en we zijn erg blij dat onze relatie met de voltige-officials, vertegenwoordigd door het IVOC, is versterkt. Het zal de officials in staat stellen om formeel deel te nemen aan belangrijke overlegprocessen, zoals de herziening van de regels, en om hun stem te laten horen in de toekomstige ontwikkeling van het voltigeren over de hele wereld."

"Dit is een spannende nieuwe stap in de relatie tussen de FEI en het IVOC", merkt IVOC-voorzitter Karolina (Mimmi) Wickholm (Finland) op. "Wij van het IVOC hopen de transparantie, open communicatie en de gedachte van vriendschap, die we in de loop der jaren in de hechte voltigegemeenschap hebben genoten, te behouden. De focus van onze club zal liggen op het garanderen van goede en eerlijke arbeidsomstandigheden voor alle voltige-officials. Alle IVOC-leden zijn gelijk en we waarderen ieders zorgen en meningen. We kijken ernaar uit om samen te werken met de FEI, in het belang van de voltige en de paardensport in het algemeen. Het IVOC deelt de waarden van de FEI en in het bijzonder de toewijding aan het welzijn van ons meest waardevolle teamlid, het paard, evenals het respect voor iedereen die bij de sport betrokken is."

Memoranda of Understanding (MOU's) hebben betrekking op algemene onderwerpen en gebieden van specifiek belang tussen de partijen, zoals wederzijdse erkenning, FEI-regels en -reglementen, paardenwelzijn, goed bestuur, overleg, algemene vergaderingen en het FEI Sportforum.

De lijst van de MoU-belanghebbenden tot nu toe is hier beschikbaar.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amazonbot, bamisalami, Britt_xxx, Cloud, Dala8, DotBot, Esplendido, kirsten87, nonosb, OlleBolle, Yontheke en 12 bezoekers