London International Horse Show terug in ExCel in 2022

Moderators: Muiz, Firelight, Maureen95, NadjaNadja, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 47960
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

London International Horse Show terug in ExCel in 2022

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-02-22 17:27

Eurodressage
Sport

Afbeelding
Scott Brash en Hello MLady ontvangen een horloge van Longines tijdens de
London International Horse Show 2016. Foto: Jon Stroud Media/FEI.


De organisatie van de London International Horse Show heeft aangekondigd dat het evenement in 2022 opnieuw zal plaatsvinden in ExCeL London, van 15 tot 19 december.

De show, die vorig jaar zijn 50e verjaardag vierde, was verhuisd naar de Royal Docks. Dit als gevolg van een uitgebreid renovatieprogramma in de vorige thuisbasis van het evenement, London Olympia. Bezoekers, deelnemers en exposanten juichen de verhuizing echter toe.

Positieve invloed
De extra ruimte in ExCeL, de grootste overdekte arena die sinds de Olympische Spelen van 2012 in Londen is gebouwd, heeft een positieve invloed gehad op alle onderdelen van de show. Deelnemers en hun grooms vonden dat de verbeterde faciliteiten voor ruiters, voor maximaal 96 paarden per dag, hun verblijf veel makkelijker maakten, met als extra voordeel voor alle bezoekers dat ze de losrij- en verzamelring konden zien. Bovendien betekende de grotere arena dat er meer comfortabele zitplaatsen beschikbaar waren, terwijl de lay-out van het Shopping Village bredere, beter toegankelijke gangpaden bood en meer gebieden om te ontspannen en te dineren.

Het trouwe publiek van de Show gaf zeer positieve feedback toen het werd gevraagd. Meer dan 7000 mensen vulden na de show een enquête in, en uit de belangrijkste resultaten bleek dat ze de sport en het entertainment, de eetgelegenheden, de bewegingsruimte op de show, de algemene bezoekerservaring en feestelijke sfeer erg waardeerden. Er zijn enkele leuke statistieken naar aanleiding van de Show naar buiten gekomen, waaronder het feit dat bezoekers hebben genoten van 2084 pizza's, 1214 cheeseburgers, 1975 flessen champagne en 4121 glazen bier.

Met de opening van de nieuwe hogesnelheidslijn Elizabeth Line deze zomer kunnen bezoekers, met name uit West End, nog sneller naar de 2022 Show reizen. ExCeL heeft een eigen station, zodat ze er vanaf Paddington Station in minder dan 20 minuten kunnen zijn.

Wereldbeker kwalificatiewedstrijd
Ook in 2022 zal de show het enige Britse evenement zijn met FEI Wereldbekerwedstrijden in springen, dressuur en mennen. De show trekt de beste ruiters ter wereld aan en combineert topsport met internationale voorstellingen en entertainment.

Simon Brooks-Ward, Show Director, zegt: "De reactie van onze bezoekers, op de verhuizing naar ExCeL, is erg spannend. Het betekent dat we een solide basis hebben om op voort te bouwen. We konden een kwalitatief betere ervaring voor onze bezoekers introduceren, inclusief onze nieuwe VIP-optie de Phoenix Club, en onze deelnemers en hun grooms waren meer dan onder de indruk van de faciliteiten die werden aangeboden. We kijken ernaar uit om verder te bouwen aan het evenement van 2021 en hebben tal van plannen in de pijplijn om de show nog verder te verbeteren."

"We zullen opnieuw samenwerken met de organisatoren om te zien hoe we zowel de sport- als de toeschouwerservaring verder kunnen verbeteren, samen met maatregelen rond het verminderen van onze carbon footprint, zoals de gloednieuwe energie-efficiënte verlichtingsinstallatie die we de vorige keer hebben geïnstalleerd."

Tickets gaan in de tweede helft van april in de verkoop en ze kunnen worden gekocht via de website van de show op http://www.londonhorseshow.com.


Afbeelding


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Babootje, Balou_k, Bielsje, Dana02, Evilou, goldenarrow, GrapeshotBot, Laure, santaju, Tieneke, XladyX, yarkayunda, Yontheke en 17 bezoekers