KWPN-hengsten Glamourdale en Inclusive bovenaan in Kronenberg

Moderators: Muiz, Firelight, NadjaNadja, Essie73, Maureen95

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14199
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN-hengsten Glamourdale en Inclusive bovenaan in Kronenberg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-02-22 18:31

KWPN
Sport

Afbeelding
Charlotte Fry en Inclusive in 2017. Foto: Focussed.


Charlotte Fry had een zeer succesvol weekend in Kronenberg bij Peelbergen Equestrian Centre. Gisteren veroverde zij in zowel de Grand Prix als in de Inter II de eerste plaats met de KWPN-hengsten Glamourdale en Inclusive.

Tijdens de Grand Prix zat de Britse amazone in het zadel van de KWPN-hengst Glamourdale (Lord Leatherdale uit Thuja stb pref van Negro, fokker J.W. Rodenburg uit Ouderkerk aan den IJssel). Fry werd door beide juryleden aan kop geplaatst. Haar scores waren 78.370% en 77.935% en het gemiddelde kwam uit op 78.153%. Ook de tweede plaats was voor Fry, ditmaal met de KWPN-aangewezen hengst Don Joe (Diëgo uit Cinderella elite IBOP-dres D-OC van Lord Leatherdale, fokker Van Olst Horses uit Den Hout). Zij maakten een veelbelovende overstap naar de Zware Tour met 72.772%. Don Joe heeft echt veel talent voor de zware oefeningen zoals piaffe, passage en de pirouettes.

Op plaats drie en vier eindigde Tommie Visser met Genesis Begijnhoeve (Jazz uit Paerel II ster pref prest PROK van Silvano N, fokker Stoeterij Het Maalwater uit Barsingerhorn) en een score van 72.174% en Top's Gentle (Jazz uit Zodienirava elite pref prest EPTM-dres sport-dres PROK van Negro, fokker E. Trouwborst-Dumoré uit Standdaarbuiten) met een score van 71.142%.

Inter II
KWPN-hengst Inclusive (Everdale uit Doutzen ster pref PROK van Uptown, fokker R. Enting uit Grolloo) liet zich afgelopen vrijdag tijdens de KWPN Hengstenkeuring ook al goed zien in de Road to Grand Prix. Onder begeleiding van Marian Dorresteijn lieten de talentvolle paarden hun potentie voor de Grand Prix zien aan de fokkers. Hij maakte mooie wissels om de pas en liet veel talent voor piaffe en passage zien. “Dit paard is altijd opgevallen met zijn intelligentie, enorme werklust en go. Charlotte Fry heeft al bewezen dat zij heel goed overweg kan met een paard met veel power en go, zij kan dat als geen ander doseren en af laten vloeien.” Gisteren debuteerde de combinatie in de Inter II en zij wonnen met 68.015%.

De tweede prijs ging naar de KWPN'er Gringo (Apache uit Amourette vb van Rubiquil, fokker M. van Lierop uit Asten) met amazone Laura Knijnenburg. Zij behaalden een score van 66.397%.

Klik hier voor de uitslag.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BLEXBot, Geertema en 9 bezoekers