Geen wedstrijden meer in Aywaille

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9862
Geregistreerd: 20-04-16

Geen wedstrijden meer in Aywaille

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-22 17:52 Tip de Nieuwsredactie

Hoefnet.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Richard Juilliart/ FEI/ Flickr


Het organisatieteam van Aywaille organiseerde meer dan acht jaar lang een nationale wedstrijd, waaronder het Belgisch kampioenschap. In 2021 hielden ze de eerste internationale 2* en 3* wedstrijd en stelden zich last-minute beschikbaar als kandidaat voor het EK Jeugd, toen dat teruggegeven werd aan de FEI. Daar moesten ze zich, door de hevige overstroming destijds, later voor terugtrekken.

Begraafplaats
Toch is de overstroming niet de reden dat er geen wedstrijden meer zullen worden gehouden op de terreinen in Aywaille. De oorzaak is de uitbereiding van de nabij gelegen begraafplaats. Het organisatieteam, onder leiding van André Wynants, moet daar plaats voor maken.

De wedstrijd, gelegen tussen het Ardense heuvelland en het bergriviertje Amblève, bood met zijn rotsen aan de achterzijde een prachtig decor aan het wedstrijdterrein. Het was een zeer gewaardeerd evenement.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoukjuuuhh, Ballard_L, cimmie72, esmee1233, Fling, GWR, Jacky7, Kidde, Moondust, nathe, primera, Purkii, Sakura789, SANEX, Tazzey, Texas02, twissietos en 20 bezoekers