Focus op topsport voor KWPN-goedgekeurde Justice HL

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9862
Geregistreerd: 20-04-16

Focus op topsport voor KWPN-goedgekeurde Justice HL

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-22 16:53 Tip de Nieuwsredactie

KWPN.nl
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Bellatrix


In de afgelopen maanden heeft familie Horn in samenspraak met mede-eigenaar Henk Luijerink het besluit genomen om de getalenteerde Harley VDL-zoon Justice HL uit de actieve dekdienst te halen. De focus zal vanaf nu volledig op de sport gaan liggen.

Daan Horn heeft hoge verwachtingen van Justice HL (Harley VDL uit Noblesse Oblige elite pref prest PROK van Epilot, fokker Corry Dolstra). “Deze hengst ziet dit jaar zijn achtste levensjaar tegemoet en behoort tot de meest getalenteerde paarden in onze stal.” Een combinatie waarin zowel een rol als hengst als ook sportpaard wordt nagestreefd was in de praktijk niet optimaal, en bleek met name niet in het belang van het paard zelf. “Wij hebben grote verwachtingen van Justice HL voor de topsport en willen dit paard ook alle kansen geven om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen”, aldus Daan Horn. De Wiemselbach heeft de beschikking over kwalitatief goed diepvriessperma zodat ook deze waardevolle genen voor de fokkerij behouden kunnen blijven.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _enna_, Anne, Art_Ificious, Danielleeee_, Facebook, Jorex, Lielle, Lizzy__87, Nala, Nicjuh_, Noblesse_, nonnekee, ogidni, P_Tries, SamElisa, Suliko, Vernon, warvel en 38 bezoekers