Finale KNHS-Hartog Trophy verplaatst naar 19 december

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Marjo

Berichten: 34986
Geregistreerd: 04-02-06
Woonplaats: Leusden, Nederland

Finale KNHS-Hartog Trophy verplaatst naar 19 december

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-12-21 15:05 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marjo


Omdat vanwege de huidige corona-maatregelen het niet mogelijk is om de geplande finale van de KNHS-Hartog Trophy op 18 december in De Meern – Utrecht voor 17 uur te laten plaats vinden, wordt de finale verplaatst naar zondag 19 december. De locatie wijzigt ook. Dat wordt het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

De KNHS-Hartog Trophy kent een lange traditie als zeer populaire rijstijl-competitie. Dit jaar staat de competitie niet alleen open voor ponycombinaties, maar kunnen ook de Children, Junioren en Young Riders van start.

In de ring worden de ruiters zoals gebruikelijk beoordeeld door een bekende trainer/coach. In de finale zal bondscoach Luc Steeghs samen met trainer Teun van den Broek de ruiters beoordelen. Het duo zal de deelnemers uiteraard ook tips meegeven om hun rijkunsten verder te verbeteren.

In de reguliere competitie wordt op 4 december in Tolbert de laatste wedstrijd verreden. Alle ruiters die in een van de voorrondes van start gegaan zijn, komen in aanmerking voor deelname aan de finale. Inschrijven voor de KNHS-Hartog Trophy finale in Ermelo op 19 december kan via MIJN KNHS.

Rijstijl
Een goede rijstijl is belangrijk. Met goed rijden behaal je betere resultaten, het maakt het rijden leuker en het is ook fijner voor jouw paard of pony. Hoe correcter je jouw paard of pony rijdt en traint, hoe beter hij je begrijpt en hoe makkelijker het voor hem is om samen een mooie prestatie te leveren.

KNHS directeur Theo Fledderus benadrukte dit onlangs nog in een van zijn columns waarbij hij het belang van de KNHS-Hartog Trophy onderstreepte.

De KNHS is Hartog Paardenvoeders zeer erkentelijk dat zij met ondersteuning van deze rijstijlcompetitie de ontwikkeling van de springruiters van de toekomst stimuleert.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Trophy

  I don't care when the haters are singing their song, all I hear is the melody
   I am not like the others I won't sing along, I just like being happy
    Cause everybody wanna be somebody, but nobody is good enough for anybody
  But I won't play no part I've had enough - Smash Into Pieces (Like This)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __Amber__, Annienke, bamisalami, BlogBeat, Brandje_04, Galaika, Lalidan, Lui_, mireille1973, Rocky_konijn, Selina, Supervixen en 12 bezoekers