Jumping Mechelen 2021 geannuleerd

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marjo

Berichten: 34995
Geregistreerd: 04-02-06
Woonplaats: Leusden, Nederland

Jumping Mechelen 2021 geannuleerd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-12-21 08:14 Tip de Nieuwsredactie

*Facebookpagina Jumping Mechelen
Sport

Afbeelding
Harrie Smolders met Corrada tijdens Jumping Mechelen 2019. Foto: Lterwiel


De organisatie van Jumping Mechelen heeft via haar Facebookpagina bekend gemaakt dat het evenement dit jaar niet door kan gaan. Het evenement, dat plaats zou vinden van 26 t/m 30 december in België, kan omwille van de coronamaatregelen niet doorgaan.

"Allerbeste vrienden van Jumping Mechelen,

De voorbije weken hebben jullie ons luid en duidelijk laten horen hoezeer jullie uitkijken naar die langverwachte 40ste verjaardag van Vlaanderens Kerstjumping – Memorial Eric Wauters. Jullie steun en enthousiasme bleef ons motiveren om, na een zware periode, voor alle fans een lichtpuntje te creëren: een mooie sportieve afsluiting van 2021. Daarom spijt het ons des te meer dat we jullie vandaag toch nog moeten teleurstellen. Jumping Mechelen 2021 gaat niet door. We hadden het zo graag anders gezien. Maar we hebben geen keuze.

We kunnen de oproep vanuit de ziekenhuizen niet meer negeren en ook voor ons gaat de gezondheid van iedereen in onze samenleving voor op al het andere. Bovendien krijgt ons event binnen de huidige COVID-19 maatregelen niet de nodige zuurstof om door te gaan. Jumping Mechelen is een zeer divers event, maar wordt vooral beschouwd als een indoor sportevenement. Daar mogen momenteel geen bezoekers aanwezig zijn. En zonder ons enthousiast publiek, kan Jumping Mechelen gewoonweg niet verdergaan.

Alle aangekochte tribunetickets worden automatisch terugbetaald via Teleticketservice. Alle business seats en VIP-tafels worden eveneens terugbetaald door Jumping Mechelen op de rekening die gebruikt werd voor de aankoop.

We weten dat velen onder jullie gestreden hebben voor een startplaats op één van onze preselecties. Momenteel zoeken we naar een alternatieve datum en locatie om de geselecteerden voor de JM Indoor Masters en eventuele andere wedstrijden een prachtige finale te geven. Wij houden jullie hiervan op de hoogte via onze website en social media. Ook de liga’s zullen hun leden informeren zodra er meer nieuws is.

Auction Mechelen en de finale vrijspringen voor 2-jarige paarden gaan eveneens door. De halve finale die gepland staat aankomende zondag, 5 december, in het Azelhof wordt nu een finale. Vervolgens zal Auction Mechelen gehouden worden op 29 december, zoals voorzien, maar online. Meer info kan je vinden op https://www.auction-mechelen.com.

We delen vandaag dit nieuws met pijn in ons hart, maar voelen ons enorm gesterkt door ons fantastische publiek, onze onmisbare medewerkers, onze trouwe partners en onze enthousiaste deelnemers.

Bedankt voor alles! We spreken af in 2022. In de Nekkerhal. Voor de meest onvergetelijke Jumping Mechelen ooit. Opdat we eindelijk die 40 kaarsjes kunnen uitblazen.
Het Organiserend Comité van Jumping Mechelen"

  I don't care when the haters are singing their song, all I hear is the melody
   I am not like the others I won't sing along, I just like being happy
    Cause everybody wanna be somebody, but nobody is good enough for anybody
  But I won't play no part I've had enough - Smash Into Pieces (Like This)


petraaken

Berichten: 43277
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (België) provincie West-Vlaanderen

Re: Jumping Mechelen 2021 geannuleerd

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-12-21 08:35

Ben er niet over verbaasd. Het ene na het andere binnen evenement wordt al geannuleerd vanwege die regels en ik vrees dat na vandaag alles weer dicht zal gaan. Door mijn twijfel of het ging kunnen doorgaan had ik nog geen ticketten besteld.

Gini
Berichten: 16906
Geregistreerd: 18-10-06
Woonplaats: Belgje

Re: Jumping Mechelen 2021 geannuleerd

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-12-21 10:24

Ik ben hier wel wat verdrietig om. Het hele najaar hebben een vriendin en ik (ik ben haar groom) zo gestreden tijdens de selecties van de Indoor Masters. Met twee paarden glansrijk geselecteerd. We keken er echt naar uit.
Uiteraard snap ik dat we in een wereld met corona leven, maar ik geef mezelf de toestemming om van dit nieuwtje even te balen.

petraaken

Berichten: 43277
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (België) provincie West-Vlaanderen

Re: Jumping Mechelen 2021 geannuleerd

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-12-21 13:27

denk dat iedereen baalt die daar naartoe wilde of het nu als toeschouwer is of als deelnemer. je krijgt ook niet vaak de kans om daar te rijden dus dat jullie balen is jullie goed recht. Mij bespaart het gewoon een paar ticketten uit al had ik mij ook verheugd om weer eens een dagje topsport te zien.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bielsje, Daancha, Dammie, LiannePuthzy, mvdende, Noor17, Rex_Rolfo, UhNee, VuurVleugels, Wispeltuur en 15 bezoekers