Het BBB van november staat nu op FZ!

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 11807
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Het BBB van november staat nu op FZ!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-21 21:39 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Community

Afbeelding
Deze Akhal Teke is al in winterse sferen. Foto: Bokt Wiki


Toen was het alweer december, wat gaat de tijd toch snel. Buiten waait het stevig en regent het lekker door. De herfst loopt op zijn eindje en de winter staat al bijna voor de deur. De donkere dagen voor kerst komen er weer aan, maar eerst genieten we nog even van de sinterklaastijd. Die beste man mag met die harde wind op de daken zijn mijter wel goed vastzetten op zijn hoofd. Anders vliegt dat ding er zo vandoor.

Op zo'n gure dag is niets lekkerder dan gezellig binnen de kachel aan doen (hoewel, met die hoge gas- en energieprijzen moet hij ook maar weer niet té hoog), een beker warme chocolademelk, koffie of thee erbij te pakken en lekker knus thuis te blijven! Kaarsjes aan, gezellig muziekje erbij. Het enige dat dan nog ontbreekt, is een knispervers Bokt BeheerBulletin (BBB). En die hebben wij voor je klaarstaan! De editie van november 2021 kun je nu op FZ vinden. Waar? Nou gewoon even op deze link klikken: [FZ] [Dienstmededeling] BoktBeheerBulletin November 2021.

Veel leesplezier weer!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
*pum* De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens! *pum*
*pum*&if=1 *pum*


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 5 bezoekers