Koplopers Blom Hengstencompetitie Springen bekend

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9909
Geregistreerd: 20-04-16

Koplopers Blom Hengstencompetitie Springen bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-12-21 18:15 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Sport

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: © Jim Hollander/FEI.


Afgelopen donderdag vond de tweede Blom Hengstencompetitie Springen plaats. Na twee competitiewedstrijden is de tussenstand opgemaakt en aan de koplopers de taak om hun positie te verdedigen tijdens de derde competitiewedstrijd in Exloo op dinsdag 4 januari. Welke hengsten hebben het best gepresteerd over de eerste twee wedstrijden?

In de klasse L van de Blom Hengstencompetitie Springen staan twee hengsten op nul strafpunten. Dit zijn Maximus VDL (Zirocco Blue VDL uit Daloma elite IBOP-spr sport-spr PROK van Verdi, gefokt en geregistreerd bij H.W.J. Grol uit Muntendam en de mede-geregistreerde is VDL Stud uit Bears) en Mindset ES (Aganix du Seigneur uit Hosanne ES keur sport-spr van Kannan, geregistreerd en gefokt bij E. Schep uit Tull en ‘t Waal).

Tussenstand klasse M
De KWPN-hengsten die er momenteel het beste voor staan in het tussenklassement van de klasse M zijn La Costa ES (Mosito van het Hellehof uit Isolde ES elite sport-spr PROK van Cumano, fokker E. Schep uit Tull en ‘t Waal) op de tweede plaats, Lambrusco (Entertainer uit Total Touch stb-ext pref prest van Lux, fokker L. Keunen-Hanssen uit Linne) op de derde plaats en Lingo van de Watermolen (Connect uit Happy Wiggy van Carambole, fokker J. Greve uit Haaksbergen) op de gedeelde vierde plaats samen met Lambada Shake AG (Aganix du Seigneur uit Grappa AG van Spartacus, fokker Alex Gisbertz uit Beek). For Friendship VDL (v. For Pleasure) gaat aan de leiding na twee overwinningen.

Z/ZZ
In de klasse Z/ZZ springen gaat de KWPN-hengst Kallas (Dallas VDL uit Fadessa H2 elite IBOP-spr PROK van Quality Time, fokker A.F.W. Holkenborg uit Haaksbergen) ruimschoots aan de leiding, met een voorsprong van tien punten. Drie hengsten staan op een gedeelde tweede plaats, te noemen Kannan Jr. (Cornet Obolensky uit Van Meta ster sport-spr PROK van Quick Star, fokkers M.G. Kramer uit Oud-Beijerland en S. van der Lei uit Sint-Michielsgestel), Impian D (v. Bubalu VDL) en Opium van de Bisschop (v. Hunter’s Scendro).

De volgende competitie wedstrijd vindt plaats op 4 januari in Exloo.

Bekijk hier de gehele tussenstand.

Wilt u meer weten over de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur en/of de Blom Hengstencompetitie Springen, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.


Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Art_Ificious, Bianca_v_s, FemkeRoosje, maitestar23, PetalBot, Selbourne en 16 bezoekers