Toppaard Sydney Une Prince terug in Frankrijk voor fokkerij

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bellatrix
Lid Nieuwsredactie
Black Widow

Berichten: 86706
Geregistreerd: 02-08-02
Woonplaats: Achterveld

Toppaard Sydney Une Prince terug in Frankrijk voor fokkerij

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-11-21 19:44 Tip de Nieuwsredactie

Equnews
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marlies Trap Fotografie
Drie jaar na de verkoop aan Katie Dinan en het vertrek naar de Verenigde Staten is Sydney Une Prince terug op Frans grondgebied. Het was Haras d'Elle die de aankondiging vanmiddag deed, die ook leiding zal hebben over haar fokcarrière. Met haar vijftien jaar is de dochter van Baloubet du Rouet definitief klaar met sport.


Sydney gaf al een hengstenzoon van Diamant de Semilly, Friday Treize, finalist op vier-, vijf- en zesjarige leeftijd in de cyclus. Zelf stamt ze af van een soort die zich meer dan eens heeft bewezen op het wedstrijdterrein. Of ze in de fokkerij net zo succesvol zal zijn als in de sport, valt nog af te wachten.

Geboren bij Marius Huchin in Haras des Princes, werd Sydney Une Prince tot zijn zeven jaar getraind door Frédéric Aronio de Romblay. Het was dat jaar dat ze echt haar volledige potentieel begon te onthullen. Na een dertiende plaats in het Franse kampioenschap voor zevenjarigen werd ze gespot door Roger-Yves Bost en kwam ze meteen daar op stal. Ze schreven een van de mooiste prestaties van de Franse paardensport en wonnen een Olympische gouden teammedaille in Rio.

Disclaimer: Wij hebben geen foto die aansluit bij dit artikel, daarom hebben wij er een foto ter illustratie bij gezet. Heb jij een passende foto? Stuur dan even een PB naar één van de Nieuwsredactieleden of het Nieuwsredactie-account.

Fotoshoot boeken? http://www.marliestrapfotografie.weebly.com
Ik fotografeer ook op wedstrijden en shows! Klik hier!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 7 bezoekers