Het NWPCS publiceert update over ontwikkelingen

Moderators: Muiz, NadjaNadja, xingridx, Firelight, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marjo
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 34748
Geregistreerd: 04-02-06
Woonplaats: Leusden, Nederland

Het NWPCS publiceert update over ontwikkelingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-21 06:50 Tip de Nieuwsredactie

Equnews
Fokkerij

Afbeelding
Afbeelding ter illustratie. Foto: Marjo


Tijdens de Ledenraadsvergadering op vrijdagavond 12 november is het NWPCS hoofdbestuur uit zichzelf teruggetreden, vanwege een discussie over de nieuwe statuten en reglementen en het proces hiernaartoe. De ledenraadsleden van de afdeling Noord ondersteunden het voorstel niet waarmee de noodzakelijke statutaire meerderheid op dat moment niet werd gehaald.

Na het gebeurde hebben de ledenraadsleden van de afdeling Noord vervolgens intensief contact gehad met hun achterban en kwamen tot de conclusie dat de nieuwe statuten en reglementen binnen de vereniging wel breed gesteund werden. In een vervolgoverleg op zondag zijn de nieuwe statuten en reglementen daarom alsnog unaniem door de Ledenraad goedgekeurd.

Drie ledenraadsleden uit de afdeling Noord hebben echter, vanwege hun inbreng op 12 november en de consequenties daarvan (het terugtreden van het hoofdbestuur), recent besloten hun positie in de Ledenraad ter beschikking te stellen. Zij zullen op de aankomende extra ALV van de afdeling Noord op 1 december een nadere toelichting geven aan de leden.

De Ledenraad vindt het belangrijk om zo spoedig mogelijk een capabel hoofdbestuur te vinden, dat kan rekenen op veel draagvlak binnen de vereniging.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ALiuvv, Anne77, BingBot, Jaden2005, Kaatastrof, Parisse, Pistasche, Tamara1991, Whizz, Winna en 34 bezoekers