Jumping Mechelen maakt zich op voor een topeditie

Moderators: Muiz, NadjaNadja, xingridx, Firelight, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 11055
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Jumping Mechelen maakt zich op voor een topeditie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-21 22:11 Tip de Nieuwsredactie

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Harrie Smolders en Corrada tijdens Jumping Mechelen 2019
Foto: Lterwiel/ BoktNR/ Flickr


Wie tussen kerst en nieuw 40 jaar Jumping Mechelen wil vieren in de Nekkerhal, kan zich nog steeds aan een onvergetelijk feest verwachten. “We treffen alle nodige voorbereidingen om Vlaanderens Kerstjumping zo veilig mogelijk in te richten. En met de huidige maatregelen zal deze editie zelfs niet zo veel verschillen van het vertrouwde Jumping Mechelen,” aldus voorzitter Gunther Van Lent.

COVID Safe Event
Jumping Mechelen 2021 wordt een volledig COVID Safe event volgens de regels die van 25 tot en met 30 december van toepassing zullen zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken kort samengevat. De exacte vereisten kunnen uiteraard nog wijzigen. Check daarom steeds de actuele maatregelen.

Coronacertificaat en mondmasker
- Alle aanwezigen (bezoekers, ruiters, medewerkers, …), vanaf de leeftijd van 12 jaar en 2 maanden, moeten beschikken over een geldig coronacertificaat. Je krijgt toegang mits het voorleggen van:

* een vaccinatiecertificaat dat bewijst dat je al meer dan 2 weken volledig ingeënt bent;

* een bewijs van een negatieve PCR-test (minder dan 48u geleden afgenomen);

* een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden oud;

* een bewijs van een negatieve antigeentest uitgevoerd door medisch geschoold personeel (minder dan 48u geleden afgenomen).

Ter plaatse zal je geen test kunnen doen.

Daarnaast moet iedereen, vanaf de leeftijd van 10 jaar, een mondmasker dragen. Enkel bij het zittend consumeren, en wanneer je paardrijdt, mag het afgezet worden. Gunther: “Vergeet ook niet dat wij als organisatie enorm veel voorbereidingen achter de schermen hebben getroffen om ons publiek optimaal te beschermen. Iedereen kan met een gerust hart naar Mechelen afzakken.”

Een vertrouwd Jumping Mechelen
We vieren 40 jaar Jumping Mechelen in de Nekkerhal, met 2 wedstrijdpistes en een gezellig standendorp vol leuke winkeltjes en horecagelegenheden, zoals we het gewend zijn dus. Zowel de JM Kids Day als het indoor muziekfestival JM Feest gaan nog steeds door. Tot en met 25 december kan je tickets bemachtigen aan voorverkooptarief. Bovendien bieden Cera, Landelijke Gilden, PaardenSport Vlaanderen, LRV, KBC en PlusPas tot 30 november (zo lang de voorraad strekt) ook nog eens speciale acties aan voor de JM Kids Day en JM Feest. Voordeeltickets kan je rechtstreeks bij hen bekomen. Neem dus zeker een kijkje op de websites van de deelnemende partners.

EN LAST BUT NOT LEAST: indien van overheidswege Jumping Mechelen niet zou kunnen doorgaan wordt ieder betaald ticket (tribune, Business Seat of VIP-tafel) volledig terugbetaald.

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
*pum* De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens! *pum*
*pum*&if=1 *pum*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _San87_, Absolem, axel_1997, dazzy, janneke_S, JeaDH, Katyatje, KimD, Ladypronk, schumiegirl, Solmyrkvi, Steppe, Suliko, Telpeva, welshfan97 en 27 bezoekers