Nieuwe merrie voor Rodrigo Pessoa

Moderators: Muiz, NadjaNadja, xingridx, Firelight, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 11058
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Nieuwe merrie voor Rodrigo Pessoa

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-21 21:36 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl
Sport

Afbeelding
Rodrigo Pessoa, hier met Tinkabell 12 in 2013 in Lausanne, heeft een nieuw
paard onder het zadel.
Foto: Wikimedia Commons


Dankzij zijn sponsor, Artemis Farms, heeft de Braziliaanse springruiter Rodrigo Pessoa een nieuw paard aan zijn stallen kunnen toevoegen. Zij kochten de 9-jarige Westfaalse schimmelmerrie Chili (Consolidator x Berlin) van Ashford Farm voor de Olympische ruiter.

De merrie werd eerder uitgebracht Joseph Clayton en sinds juni 2020 reed Pessoa’s land- en teamgenoot Marlon Modolo Zanotelli de merrie. Onder zijn zadel ontwikkelde het dier zich tot internationaal 1.50m niveau en de combinatie behaalde diverse topklasseringen. Rodrigo Pessoa is erg blij met zijn nieuwe paard: “Ik ben erg opgewonden dat we Chili mogen verwelkomen in onze stallen. Ze heeft al op een hoog niveau gelopen met mijn teamgenoot Marlon en dat doet ze erg goed. Als ik nieuwe troeven zoek, kom ik altijd graag bij Ashford Farm, zij hebben kwalitatief goede paarden op elk niveau. Dit was niet mogelijk geweest zonder de support en het enthousiasme van Kristy en Jim Clark van Artemis Farms. Het is een voorrecht om daar met een geweldig team voor te mogen werken,” vertelt Pessoa aan World of Showjumping.

Ook Enda Carroll van Ashford farm is blij met de deal: Chili is een uitzonderlijk paard, welke de afgelopen 1,5 jaar uitzonderlijk goed is gereden door Marlon. Het is ons een groot plezier om doorlopend goede paarden te kunnen zoeken voor Artemis Farms en Rodrigo.”

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
*pum* De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens! *pum*
*pum*&if=1 *pum*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _HS_, ComscoreBot, corinec, Desi_2409, Facebook, Ine23, janneke_S, Jette, leoenpat, MissJeanny, SassyMoon, spruitje12 en 26 bezoekers