Darry Lou winnaar in Spruce Meadows CSIO5*

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Banjer
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 36079
Geregistreerd: 09-06-02
Woonplaats: Daar waar het land eindigt en het water begint

Darry Lou winnaar in Spruce Meadows CSIO5*

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-09-21 17:50 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Sport

Afbeelding
Darry Lou, hier nog met Beezie Madden. Foto Copyright © FEI/Shannon Brinkman


De CSIO5* in Spruce Meadows is net achter de rug en er kan gezegd worden dat het een succesvol weekend was voor Nayel Nassar die samen met zijn paard 'titel verdediger' Darry Lou de CANA Cup wist binnen te slepen.

CANA Cup
De KWPN-erkende hengst Darry Lou (Tangelo van de Zuuthoeve uit Venus elite sport-spr prest PROK van Nabab de Reve, fokker R. Bril uit Westendorp) heeft samen met Nayel Nassar een mooie eerste plaats weten te bemachtigen in de CANA Cup 1.55m in Spruce Meadows. Darry Lou heeft hierin zijn eigen titel verdedigd als winnaar van de CSIO5* in 2019 onder begeleiding van Beezie Madden. KWPN’er Magic Mike (Zapatero VDL uit Zivola stb sport-spr, fokker J.H. Koers uit Hijken) eindigde samen met Kyle King op de derde plaats. Net achter Magic Mike eindigde Creedance (Lord Z uit Camantha vb pref prest van Notaris, fokker A. Hassing uit Steggerda) met Kent Farrington op de zevende plek, met iets minder dan drie seconden verschil met Magic Mike haalde ze de barrage net niet.

Tourmaline Oil Cup
Op vrijdag was het de beurt aan de KWPN-goedgekeurde hengst Breitling LS (Quintero uit Armonia la Silla van Acord II, fokker La Silla uit Monterrey) die samen met zijn amazone Beezie Madden een vijfde plek wisten te behalen. Creedance had de vrijdag een betere ronde en eindigde als derde in de Tourmaline Oil Cup 1,55 meter. KWPN’er Gakhir (Spartacus uit Zakhira ster voorl. keur, fokker Mts. Van de Donk-Kooi, Vorstenbosch) eindigde samen met Erynn Ballard als vierde.

Rolex Grand Prix
Op zondag, de laatste dag in Spruce Meadows, wist de CANA Cup winnende combinatie Nayel Nassar en Darry Lou in de top tien te eindigen in de Rolex Grand Prix.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 7 bezoekers