Selectietraject WK Jonge springpaarden bekend

Moderators: EvelijnS, Essie73, xingridx, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 8631
Geregistreerd: 20-04-16

Selectietraject WK Jonge springpaarden bekend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-06-21 21:52 Tip de Nieuwsredactie

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Foto: FEI


Het Wereldstamboekenkampioenschap voor jonge springpaarden wordt gehouden van 23 t/m 26 september 2021 in Lanaken (België) op stoeterij Zangersheide. De selectiewedstrijd voor dit kampioenschap voor de bij het KWPN- of NRPS-geregistreerde paarden vindt plaats van 9 t/m 11 augustus tijdens de Blom Cup die verreden wordt op het Tops International Arena in Valkenswaard.

De FEI schrijft bij het Wereldstamboekenkampioenschap voor dat de KNHS overeenkomstig de WBFSH Quota alleen paarden kan afvaardigen die als eerste (als veulen) geregistreerd zijn bij een Nederlands gevestigd stamboek, dat bovendien erkend is door de World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH). Dat zijn momenteel alleen het KWPN en het NRPS.

FEI Quota
De KNHS kan zich uitsluitend sterk maken voor ondersteuning bij het verkrijgen van een startplaats voor paarden van een buitenlands stamboek binnen de FEI Quota. Voor deze niet KWPN- en NRPS geregistreerde springpaarden wordt van 26 t/m 29 augustus een selectie georganiseerd bij de Molenheide in Schijndel.


De voorwaarden die gelden voor deelname zijn te vinden in de selectiebepalingen op www.knhs.nl/wkjongespringpaarden. De FEI stelt later in de vraagprogramma’s vast hoeveel paarden de KNHS exact mag afvaardigen.

Kijk voor meer informatie over het WK Jonge Springpaarden op: www.zangersheide.com.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: angrywolf, betadine, Daphara, Davina9, DemiSisa, Dimphyl, Firebug, Lizziewizzie en 4 bezoekers