Tweede beoordeling springhengsten voltooid

Moderators: EvelijnS, Essie73, xingridx, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marjo
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 31223
Geregistreerd: 04-02-06
Woonplaats: Leusden, Nederland

Tweede beoordeling springhengsten voltooid

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-05-21 20:28 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Foto: Marjo


Vandaag vond de tweede beoordeling plaats voor de drie- en vierjarige springhengsten. De driejarige springhengsten Nacho CM v/d Wolfshoeve (v.Carrera VDL), Nordamee (v.Cornet Obolensky) en Nightfire ES (v.Quabri de L'Isle) hebben de stallen in Ermelo verlaten.

“De hengsten werden in groepjes gereden waarbij de hengstenkeuringscommissie aanwezig was. Na afloop van elke groep werd er met de geregistreerden gesproken over de voortgang van de hengsten. Dat heeft geresulteerd dat er inmiddels drie hengsten naar huis zijn,” vertelt inspecteur Henk Dirksen.

“De vierjarige hengsten lieten zich goed zien en hebben al meerdere hindernissen uit galop gesprongen. Deze hengsten staan nog maar ruim een week op het centrum. Ook met de geregistreerden van deze hengsten hebben gesprekken plaatsgevonden. De hengstenkeuringscommissie is tevreden over de voortgang van de hengsten,” aldus Henk Dirksen.

Volgende week dinsdag vindt de laatste beoordeling plaats. De eindpresentatie op 14 mei zal via de livestream uitgezonden worden. Meer informatie over de deelnemende hengsten is te vinden in de mediaguide.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: akishino, Azmay, belle_boef, BlogBeat, Bo_San, Gypsy, merrylegs, Pharootz, secricible, turtlelito, Wonderstruck en 10 bezoekers