Bokt.nl • Virtuele bloemetjes: 4 genomineerden
Pagina 1 van de 1

Virtuele bloemetjes: 4 genomineerden

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-04-21 22:37
door Banjer
*Bokt.nl
Bokt community
Afbeelding
Foto door Marjo.


Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Stuur dan een pb naar prugelpiet of Banjer.

Het kan zijn dat je een nominatie mist binnen dit topic. We zijn bezig met een nieuwe rubriek, waarin paarden die niet meer onder ons zijn een eerbetoon krijgen op VN. Deze zullen jullie dus vanaf nu niet meer terug zien binnen het virtuele bloemetje, maar wel heel binnenkort in hun eigen stukje op VN.

Het eerste bloemetje is voor Moestuin. Zij heeft pas een huis gekocht, maar alles loopt niet helemaal naar wens. De gemeente doet moeilijk, wat er medeoorzaak van is dat ze haar paarden heeft moeten verkopen. In het Homesteadingtopic zijn enkele dingen te lezen. Moestuin: met dit bloemetje willen we je een hart onder de riem steken.

Het tweede bloemetje is voor Shellebel93. Zij kon moeilijk zwanger raken en na haar bevalling kreeg ze een postnatale depressie. Shellebel: ook jou willen we heel graag een hart onder de riem steken met een virtuele bos bloemen.

Het derde bloemetje is voor Cayenne. Haar lieve Dainty is weggevlogen. Cayenne: heel veel sterkte.. hopelijk is Dainty snel weer thuis.

Het vierde bloemetje is voor Solleke_Noah. Zij brengt, nadat ze een oproepje op Facebook had gelezen, met liefde een waterkipje groot. Solleke_Noah: wat mooi van je, dat je dit diertje een kans wil geven. Dat verdient een bloemetje.