Mandienio WL, Markant BK en Mexpression goedgekeurd

Moderators: EvelijnS, Essie73, xingridx, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marjo
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 31230
Geregistreerd: 04-02-06
Woonplaats: Leusden, Nederland

Mandienio WL, Markant BK en Mexpression goedgekeurd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-21 22:46 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
Fokkerij

Afbeelding
Markant BK tijdens de KWPN Stallion Show 2020. Foto: Marjo


De drie Gelderse hengsten Mandienio WL (v.Glamourdale), Markant BK(v.Wilson) en Mexpression(v.Expression) zijn nu geslaagd voor het volledige dekbrevet. Gistermiddag vond het laatste aangespannen examen plaats op het buitenterrein in Ermelo.

“Mandienio WL en Markant BK maakten een bijzonder goede indruk op het buitenterrein. De hengsten werden met zeer hoge punten ingeschreven in het stamboek. Ze waren zeer goed te rijden door de menner en hadden een goede instelling en looplust. Dat kwam ook duidelijk tot uiting in de cijfers,” vertelt inspecteur Wim Versteeg.

Mandienio WL slaagde met een negen voor de draf, galop, werkwilligheid en looplust. Markant BK kreeg een negen voor zijn galop, houding als aangespannen paard en werklust en werkbaarheid. De hengsten hebben nu aan alle examens voldaan en zijn nu goedgekeurd bij het KWPN fokrichting Gelders paard. Komend najaar zullen deze hengsten voor het eerst deelnemen aan de hengstencompetitie. Voor het volledige rapport, fokadvies en cijfers kunt u de KWPN Database raadplegen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Casinolover, evie21girl, Facebook, janneke_S, Laura1589, LiannePuthzy, Nicjuh_, Oehlala, ziechriet en 18 bezoekers