Aantal mogelijke starts CSI4* en CSI5* GP's wordt verhoogd

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11881
Geregistreerd: 20-04-16

Aantal mogelijke starts CSI4* en CSI5* GP's wordt verhoogd

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-20 21:45

Equnews.nl
Sport

Afbeelding
Doron Kuipers met Charley tijdens de CSI 5* van IB 2019.
Foto: Tezzy Momentz bokker Tezzy


Op 18 november vond de teleconferentie van de FEI plaats en er werd een belangrijke beslissing genomen voor de springruiters. Het aantal starts in de Grand Prix van CSI4* en CSI5* wordt verhoogd. Tijdens een CSI4* GP zullen vanaf nu 60 combinaties aan de start kunnen komen, in een CSI5* Grand Prix 25. Als het aantal starts in een Grand Prix minder is dan 25; dan mogen ruiters een tweede paard rijden.

Ook is tijdens de vergadering besloten om volgend jaar voorrang te geven aan CSIO's. Dit betekent concreet dat als een CSIO samenvalt met een andere CSI, de CSIO voorrang zal krijgen. Hierdoor zullen nationale teams zich op de best mogelijk manier kunnen voorbereiden op de Olympische Spelen.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: billy3105, daanbrego, DenB, DotBot, Kabayo, Kendra, kouwene, Liannetje86, MyWishMax, Radian6, Sheran, Skye93, wemkelover en 12 bezoekers