Joyce Heutink benoemd in FEI Para Equestrian Committee

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14341
Geregistreerd: 20-04-16

Joyce Heutink benoemd in FEI Para Equestrian Committee

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-20 21:25

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Joyce Heuitink met Gaudi Vita tijdens de ereronde op het EK 2019.
Foto: aniek1985


Joyce Heuitink is tijdens een online FEI Board Meeting benoemd in het FEI Para Dressage Committee. Heuitink is in deze functie de opvolgster van internationaal jurylid Hanneke Gerritsen.

Ook de komende dagen komt het FEI bestuur ‘bijeen’ in diverse online vergaderingen. Aansluitend vindt volgende week de jaarlijkse FEI General Assembly met vertegenwoordigers van alle nationale bonden online plaats.

De benoeming van Joyce Heuitink is voor de periode tot en met 2024. Joyce Heuitink werd in 2013 benoemd als KNHS bondscoach Paradressuur en wist in die jaren haar TeamNL ruiters te begeleiden naar vele prachtige internationale medailles. Heuitink laat weten heel blij te zijn met haar benoeming. "Ik kijk er naar uit om de komende vier jaar te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de paradressuur op FEI niveau", vertelt ze.

Tijdens de vergadering werd ook de beslissing dat senioren dressuurruiters vanaf 1 januari 2021 verplicht altijd een veiligheidshelm moeten dragen bekrachtigd. Dit ondanks een door vele topruiters ondertekende petitie die kort voor de vergadering werd ingediend.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GrapeshotBot, haffiefreak en 8 bezoekers