Gregory Wathelet: "In barrage met 20 heb je maar 1 optie"

Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 11900
Geregistreerd: 20-04-16

Gregory Wathelet: "In barrage met 20 heb je maar 1 optie"

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-11-20 20:57

equnews.nl
Sport

Afbeelding
Gregory Wathelet met MJT Nevados S tijdens het EK 2019. Foto Aniek1985


Gregory Wathelet sprong gisteren naar de overwinning in de afsluitende CSI3* Grand Prix van Vilamoura. Hij rekende op MJT Nevados (v. Calvados Z) om naar de overwinning te rijden in een barrage met maar liefst twintig combinaties. "In zo een barrage weet je dat je maar één keuze hebt: snel gaan", vertelde Wathelet na afloop.

"Met dit deelnemersveld en dan ook nog eens een barrage met twintig, weet je dat het een bikkelharde strijd zal worden", gaat hij verder. "Ik had de ronde van Richard (Vogel) gezien en ik moet zeggen dat hij uitzonderlijk snel was. Ik wist echter dat mijn paard nog sneller kon en ik besloot dus alles op alles te zetten om de overwinning in de wacht te slepen, met het bekende resultaat".

Wathelet sloot dus zeven weken in Vilamoura af met een overwinning in de Grand Prix: "Ik had vooral jongere paarden mee naar Vilamoura genomen om hen meer ervaring te laten opdoen. Er waren ook enkele oudere paarden meegereisd. Het doel was eigenlijk om hen in wedstrijdritme te houden met het oog op december en januari maar ik denk dat we ondertussen allemaal wel weten dat er in december en januari niet veel gesprongen zal worden. Ik ben dus blij dat ik met Nevados alsnog een Grand Prix op mijn naam heb kunnen schrijven", besluit Wathelet.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier. Feedback voor de NR? Die kun je hier kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Dancer, Facebook, Fair, SemrushBot en 9 bezoekers