Verslag Enduranceforum 3 november 2020

Moderators: Maureen95, Essie73, Muiz, Firelight, NadjaNadja

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14346
Geregistreerd: 20-04-16

Verslag Enduranceforum 3 november 2020

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-11-20 23:03

KNHS.nl
Sport

Afbeelding
Een Criollo in de endurance.
Foto: Caballos/ Bokt Wiki


Op 3 november kwam het enduranceforum online bijeen. Hieronder een korte weergave van de vergadering.

Samenstelling enduranceforum
Het enduranceforum heeft op dit moment drie openstaande vacatures. Heb je interesse in een functie binnen het enduranceforum? Op https://www.knhs-endurancevereniging.nl vind je de vacatures. Nieuwe forumleden worden voorgedragen aan de leden op de algemene ledenvergadering van de KNHS Endurancevereniging op zondag 22 november.

Informatieavonden endurance
Het enduranceforum wil graag zoveel mogelijk ruiters enthousiasmeren voor de endurance. Daarom worden er informatie avonden opgezet. Met behulp van vrijwilligers in het land worden er in 2021 informatieavonden endurance georganiseerd. We hebben al een mooi aantal enthousiaste vrijwilligers gevonden, daar zijn wij erg blij mee! We zoeken nog vrijwilligers voor vijf provincies, dat zijn Noord Holland, Flevoland, Limburg, Zuid Holland en Zeeland. Wil je ook graag anderen enthousiasmeren voor endurance? Meld je dan aan via forumendurance@knhs.nl.

GPS
De afgelopen jaren zien we dat meer wedstrijden op GPS verreden worden. Om een beter beeld te krijgen van de ervaringen rondom het rijden met GPS is er een enquête uitgezet om de ervaringen met het rijden op GPS inzichtelijk te krijgen. De uitkomsten van deze enquête zijn besproken in de vergadering en worden op de komende algemene ledenvergadering van de KNHS Endurancevereniging ook gepresenteerd aan de leden.

Evaluatie wedstrijdseizoen 2020
Tijdens de vergadering is kort teruggeblikt op het afgelopen wedstrijdseizoen. Ondanks alle maatregelen die gelden in verband met corona zijn er toch nog een aantal mooie wedstrijden geweest. Het enduranceforum spreekt haar complimenten uit naar de wedstrijdorganisaties die, waar mogelijk, toch een mooie wedstrijd hebben georganiseerd.

Jaarwerkplan 2021
Aan de forumleden is gevraagd om onderwerpen aan te dragen voor het jaarwerkplan 2021. Onderwerpen die zij graag vanuit het enduranceforum willen oppakken of in gang willen zetten. Op basis van deze onderwerpen worden plannen gemaakt voor volgend jaar. Het concept jaarwerkplan, wat op basis van de aangedragen input wordt gemaakt, wordt besproken in de volgende vergadering.

Wil je contact opnemen met de Nieuwsredactie, omdat je bijvoorbeeld een nieuwstip of een vraag hebt? Stuur ons dan een PB!
Spot je een foutje in een nieuwsbericht of heb je feedback voor de NR? Dat kun je in dit topic achterlaten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Gittta, IASCrawler, michaz81, Reusje0504, Sabbientje en 7 bezoekers